Corsair HS80 Wireless alınır mı?

MuhteremZ

Centipat
Daha fazla  

Hocam konuyu hortlattım ama HS80W almayı düşünüyorum. Hala önerir misiniz? Pro CS oynuyorum ses kasmamda problem olmaz değil mi? @AllyFeedon

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konuyu hortlattım ama HS80W almayı düşünüyorum. Hala önerir misiniz? Pro CS oynuyorum ses kasmamda problem olmaz değil mi? @AllyFeedon
Aradan yıllar geçse bile yine bunu alırım ya da o zaman çıkacak olan Corsair modelini. Harika kulaklık. Çok keyifli.

Malzeme kalitesi çok kötü diyorlar.
3 defaya yakın kafamdan düştü, taş gibi kulaklık. Ayrıca plastik hissiyatı güzel, dandik değil.

O fiyata Blackshark V2 Pro daha iyi.
Daha iyi söylemine katılmıyorum. Aynı seviyede olan kulaklıklar. Kullanıcının tercihine kalmış. İki kulaklıkta tercih edilebilir.

Arkadaşın videosu gayet güzel, gerektiği yerde hakkını vermiş ama "bir" video izleyerek ürün kötülemek adil değil dostum. Bu ürünün yapı kalitesi bu kadar düşük değil, muhtemelen kafa bandı zorlanmış. Ayrıca, yastıkları çok dandik yapışkanları kötü kabul ediyorum ama sıvı temas ettirmeden o yastıkların öyle ayrılması çook düşük ihtimal. Kimsenin günahını almayayım ama bu kulaklığı fena hırpalamışlar.

Bunlar neyse, Corsair kalitesi iyi değil deyip, 2000 liralık Arctis 7+ atman bence hoş değil. SteelSeries yapı kalitesi, bu camiadaki en berbat yapı kalitesidir. En dandik plastiktir, bütün çevrebirimlerinde ayrı sorunları var.

HS80'nin kablosuz performansı gayet iyi. Bu kulaklık kablosuz şekilde 48Khz, kablolu modda 96Khz 8 kanal çalışıyor. Tabi ki kalitesi düşecek. Dongle konumlandırman çok önemli, kopma olmaması için. Bir duvar ile olacak iş olsaydı bunları yazıyor olmazdım. Herkesin malı kendine, ürünü araştırıp alabilir ama Blackshak V2 Pro, HS80 Wireless gibi alternatifler varken, Arctis 7+ gibi komik bir alternatif olamaz.

Yani demek istediğim şu, isteyen istediğini alsın. Benim ya da bizim paramız değil, bana ne? İsterse kırsın. Ama bu kadarı olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…