M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Kendi sitelerinden indirdiğim zaman PDF olarak iniyor.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.033 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 CORSAIR Downloads | CORSAIR iCUE Software Download everything needed to power your CORSAIR system, from the latest CORSAIR iCUE software, to CORSAIR ONE drivers, to Thunderbolt Dock Utility. www.corsair.com
CORSAIR Downloads | CORSAIR iCUE Software Download everything needed to power your CORSAIR system, from the latest CORSAIR iCUE software, to CORSAIR ONE drivers, to Thunderbolt Dock Utility. www.corsair.com
M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Soraka Kajmer dedi: CORSAIR Downloads | CORSAIR iCUE Software Download everything needed to power your CORSAIR system, from the latest CORSAIR iCUE software, to CORSAIR ONE drivers, to Thunderbolt Dock Utility. www.corsair.com Genişletmek için tıkla... İndiriyorum kurulumdan sonra bu.
Soraka Kajmer dedi: CORSAIR Downloads | CORSAIR iCUE Software Download everything needed to power your CORSAIR system, from the latest CORSAIR iCUE software, to CORSAIR ONE drivers, to Thunderbolt Dock Utility. www.corsair.com Genişletmek için tıkla... İndiriyorum kurulumdan sonra bu.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.033 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 Mayur dedi: Eki Görüntüle 2272726 İndiriyorum kurulumdan sonra bu. Genişletmek için tıkla... Bunu kaldırıp V4 yüklemeyi deneyin.
Mayur dedi: Eki Görüntüle 2272726 İndiriyorum kurulumdan sonra bu. Genişletmek için tıkla... Bunu kaldırıp V4 yüklemeyi deneyin.
M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #5 Soraka Kajmer dedi: Bunu kaldırıp V4 yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam 7.1 özelliği mikrofonu daha iyi hale getirme ayarları nereden yapılıyor.
Soraka Kajmer dedi: Bunu kaldırıp V4 yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam 7.1 özelliği mikrofonu daha iyi hale getirme ayarları nereden yapılıyor.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.033 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #6 Mayur dedi: Sağ olun hocam 7.1 özelliği mikrofonu daha iyi hale getirme ayarları nereden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Arayüzü atma şansınız var mı?
Mayur dedi: Sağ olun hocam 7.1 özelliği mikrofonu daha iyi hale getirme ayarları nereden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Arayüzü atma şansınız var mı?
M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #7 Soraka Kajmer dedi: Arayüzü atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla...
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.033 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #8 Mayur dedi: Eki Görüntüle 2273199 Genişletmek için tıkla... NVIDIA kısmında mikrofon ile ilgili ayarlar olması lazım eğer sizi tatmin etmiyorsa şu an.
Mayur dedi: Eki Görüntüle 2273199 Genişletmek için tıkla... NVIDIA kısmında mikrofon ile ilgili ayarlar olması lazım eğer sizi tatmin etmiyorsa şu an.
M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #9 Soraka Kajmer dedi: NVIDIA kısmında mikrofon ile ilgili ayarlar olması lazım eğer sizi tatmin etmiyorsa şu an Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorum açılmıyor.
Soraka Kajmer dedi: NVIDIA kısmında mikrofon ile ilgili ayarlar olması lazım eğer sizi tatmin etmiyorsa şu an Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorum açılmıyor.