Hocam sistem çalışmadı. EZ Debug LED'lerin hepsi yanıp sönüyor sonra CPU LED yanıyor sönüyor.
MSI mi sistemin?
Hocam sistem çalışmadı. EZ Debug LED'lerin hepsi yanıp sönüyor sonra CPU LED yanıyor sönüyor.
Evet hocamMSI mi sistemin?
Herşeyi sök tekrar tak. İşlemci ve 22 power girişini herşeyi kontrol et.Evet hocam
22 power girişi ne hocam bilgim yokHerşeyi sök tekrar tak. İşlemci ve 22 power girişini herşeyi kontrol et.
İşlemcinin bir tane pinini yamultmuşum galiba onla alakası var mıdır ?22 power girişi ne hocam bilgim yok
Power kablosunu hani kablo çoğu olan, evet pin ile alakalı olabilir. Pini düzeltin. Tecrübeniz yoksa ellemeyin.22 power girişi ne hocam bilgim yok
İşlemcinin bir tane pinini yamultmuşum galiba onla alakası var mıdır ?
Anakartı iadeye gönderdim hocam. İşlemcinin pinini düzelttim. Yeni anakart alıp deneyeceğim.Power kablosunu hani kablo çoğu olan, evet pin ile alakalı olabilir. Pini düzeltin. Tecrübeniz yoksa ellemeyin.
Ürün sana uğursuz geldiAnakartı iadeye gönderdim hocam. İşlemcinin pinini düzelttim. Yeni anakart alıp deneyeceğim.
Ryzen 5 5600X işlemcime 800 TL'ye Corsair Hydro H45 sıvı soğutucu aldım. Kullanan var mı bu soğutucuyu, nasıldır bilen var mı?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sağlık olsun be hocamÜrün sana uğursuz geldi![]()
OlsunSağlık olsun be hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.