Corsair Hydro sıvı değişimi

mefecinar

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Operator
Corsair Hydro H80I kullanıcısıyım ve 4 sene geçti bunun sıvı değişiminin geldiğini düşünüyorum. Aslında yükte sistemim 75 dereceyi geçmiyor lakin sıvı soğutucu sağlığı ıcın bunu yapmayı düşünüyorum Corsair Hydro X XL5 Yüksek Performanslı Soğutma Sıvısı- Şeffaf
Linkde gördüğünüz sıvıyı sanırım kullanmam gerekiyor. Resmini paylaştığım sıvı soğutucuyu kullanıyorum merak ettiğim bu sıvıyı aldığımda evde kendim değiştirebilir miyim ve sıvı bu mudur yardımcı olursnaız sevinirim

Dosya Ekleri

• indir.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 66
  • Corsair Hydro X XL5.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 74
Böyle bir hata tüm sistemin çöp olmasına neden olabilir. O satılan sıvı DIY sistemler için. AIO sistemlerin sıvısını değiştirmek için değil.

Bu arada sıvı ürününü alacağım siteye sorduğumda bana su sekılde dönüş oldu ;

Merhaba,
Corsair H80i modeli kapalı devre sıvı soğutucudur. İçerisindeki soğutma sıvısını değiştiremezsiniz maalesef. Normalde kapalı devre sıvı soğutucularda sıvı değişimi yapılmıyor ama siz yine de denemek isterseniz linkte sorduğunuz sıvıyı kullanabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

Eminmisiniz dediğimde de ;

Merhaba,

Tabiki eminiz. İsterseniz Corsair resmi sitesinden kendiniz de kontrol edebilirsiniz.

https://www.corsair.com/ww/en/Categories/Products/Liquid-Cooling/Hydro-Series™-H80i-High-Performance-Liquid-CPU-Cooler/p/CW-9060008-WW

Önceden doldurulmuş olarak gelir ve asla tekrar doldurma gerektirmez şeklinde belirtiliyor yukarıdaki linkte göreceğiniz üzere.

İyi günler dileriz.

şimdi hepden kararsız kaldım doğru olan nedir acaba ?
( mesajlastıgım kişi corsair sitesi değil sıvı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…