Anakart modelim Gigabyte B450M S2H ve yalnızca 1 adet 4 pin fan bağlantı imkanım var. Almak istediğim iCUE 220T kasada 3 adet 120mm'lik fan olduğunu görüyorum bu fanları çalıştırabilir miyim? Çalıştırabilirsem nasıl çalıştıracağım? Ve son olarak anakartımın AC ve DC voltajlarda fan ayarına destek verip vermediğini nasıl öğrenebilirim?
Bildiğim kadarıyla 220T'nin içinden çoğaltıcı aparat çıkıyor. Onu da anakartın üzerinde ki SYS fan portuna takıyorsunuz her türlü kontrolü sağlayabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla 220T'nin içinden çoğaltıcı aparat çıkıyor. Onu da anakartın üzerinde ki SYS fan portuna takıyorsunuz her türlü kontrolü sağlayabilirsiniz.
Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bahsettiğiniz kasayı kullanıyorum. İçinde sadece rgb kontrolcüsü var ya çoklayıcı kullanacaksınız ya da daha çok fan bağlantılı bir anakart bakmanızı tavsiye ederim.
Bahsettiğiniz kasayı kullanıyorum. İçinde sadece RGB kontrolcüsü var ya çoklayıcı kullanacaksınız ya da daha çok fan bağlantılı bir anakart bakmanızı tavsiye ederim.