Sizin tarafınızdan test edilmiş kasa indirime girecek linkteki ürünü beğendim içi ferah ve ekran kartım rahatlıkla sığar mı yoksa 1-2 cm ile mi kurtarır? Ekran kartı ile ön panel fanları 2cm yakınlığı olursa almaya gerek yok. Biraz acıklık olsun istediğimden değştirmek istiyorum.
Ekran kartı veya fan boyutlarınıza göre bakmadım fakat siz bakın 4000D sizin boyutlarınıza uygunsa onu öneririm. RGB görünsün istiyorsanız da 4000D airflow alabilirsiniz.
Ekran kartı veya fan boyutlarınıza göre bakmadım fakat siz bakın 4000D sizin boyutlarınıza uygunsa onu öneririm. RGB görünsün istiyorsanız da 4000D airflow alabilirsiniz.
Üstte önerdiğim kasalardan tek eksisi önünün ızgaralı olmaması ama iç genişliği ve seçenekleri önerdiklerimden daha fazla, neredeyse Full Tower ebatında diyebilirim. @57'Alay
Üstte önerdiğim kasalardan tek eksisi önünün ızgaralı olmaması ama iç genişliği ve seçenekleri önerdiklerimden daha fazla, neredeyse Full Tower ebatında diyebilirim. @57'Alay
XPG markasını daha yeni yeni duydum desem yeridir askerden yeni geldim onu alsam herhangi bir bir sorun olmaz sanırsam Corsair'den bile daha kaliteli sanırsam yorumlarınızdan onu anladım.