Elektronik Corsair iCUE 4000D Airflow RGB + RM850e 6.299 TL

Ya ne alıyoruz, uçak mı satın alıyoruz ne bu fiyat?
Fiyatı gayet iyi. Premium donanımlar, 1000 liraya mı satılmasını bekliyorsun? Yerli ve milli üretim değil bunlar. Yurt dışından geliyor. Pazardan aldığın 100 liralık kasa ve PSU ile bu bir değil. Pahalı buluyorsan da pahalı olmasının sebebi ülkemizde kurların inanılmaz derecede yüksek olması. 1 Dolar 29 Türk Lirası'na eşit, bunun farkına varırsan fiyatının iyi olduğunu anlayabilirsin.

Alanlara hayırlı olsun, alacak olanlar için bende heveslenip acele etmeden araştırmak istedim. 850 RMe için özellikle reddit üzerinde kötü yorumlar mevcut. Kompakt tasarım ve 120 mm fan sebebiyle low noise olarak lanse edilen bu modelin hiçte öyle olmadığı, kapasitörlerin RMX VE RM deki gibi Japon değil Taiwan markaları olduğu ve bunun bir eksi olduğu yazıyor. Evet fiyat olarak düşünürseniz makul lakin yüksek ekran kartları ile kullanım planlayanlar dikkatli araştırmalılar. Kasa için güncel bir kasa değil belli evet oda orta sınıfta güzel bir kasa. Değeri eder mi Corsair etiketi olmasa o fiyata satılır mı ayrı bir tartışma konusu.

Hem kasa hemde C4 olmayan bir PSU arayanlar için ideal ikili elbette.

Sinerji'den mi aldınız? Eğer öyleyse 3x Corsair iCUE SP120 RGB Elite 120 mm Kasa Fanı ve iCUE Lighting Node CORE Dijital Fan ve RGB Aydınlatma Kontrolcüsü ile birlikte mi geldi? Sinerji'ye sordum ancak Corsair ile iletişime geçin dediler.

Evet Sinerji'den aldım, 3X fan ve fan kontrolcü dahil geldi. Sistemi kuralı günler geçti o yüzden kontrolcü sizin bahsettiğiniz olan mı emin değilim. iCUE yazılımı ile öndeki fanları kontrol ediyorum.

Fiyat iyi güzelde şu kasanın en sevmediğim özelliği yan camının aşırı karartılmış olması 5000D airflow kullandım 2 3 kere oradan iyi biliyorum, bu özelliği takmayanlar için süper fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…