Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Bu durumda benim elimde yukarıda da bahsettiğim gibi toplamda 6 farklı fan oluyor. 1 egzoz, 2 sıvı soğutma radyatörü üzerinde ve 3 tane de iCUE 4000x kasa üzerinde. Sıvı soğutmamla beraber gelen commander core üzerinde 6 farklı fan takmaya imkanım olduğu için tamamını commander core üzerine takarak kullanabilirim. Böylece tamamının senktron bir şekilde çalışmasını sağlayabileceğim. Doğru anladığımı umuyorum. Biraz bu konularda yeni biriyim. Pek anladığım söylenemez açıkçası. Bu nedenle doğrularsanız sevinirim.
Ayrıca aşağıda benim kafamı karıştıran videonun linkini de paylaşıyorum saniye bilgisiyle beraber. Bu nedenle kafam karışmıştı.
Teşekkürler.
Son eklemenizi şimdi gördüm. İnternetten o an için araştırmış ve uygun olduğunu düşünerek almıştım. Zaten aldığım için iade etmeyi açıkçası düşünmüyorum fakat çok sorun yaşarsam iade edebilir ya da bir değişikliğe gidebilirim duruma göre. Eklemeniz için de ayrıca teşekkür ederim.
@Dreamwalker
Ek olarak eğer bir ekran kartı tutucu öneriniz var ise öğrenmek isterim. Ben de Gigabyte RTX 3070 Aorus Master kullanacağım sistemimde ve sarkma yapmasını istemiyorum. Gördüğüm kadarıyla siz kullanmışsınız sisteminizde.