Corsair iCUE 4000X RGB'leri nasıl program olmadan ayarlanır?

Az önce bir sıkıntı yaşadım ve hallettim konu açmıştım ama kendim hallettim. Şu an olay kasamın RGB fanları çalışıyor güzelce ama bu sefer otomatik verdiği RGB gitti programdan ayarlayabiliyorum istediğim gibi. Program olmadan nasıl yapabilirim?

Hocam zaten ben kontrol etmek istemiyorum kendisi Rainbow modunda çalışıyordu onu nasıl geri yapacağım programsız fazladan arkadan RAM yemesini istemiyorum.
iCUE'yi indirip rainbow modunu aktif edip programı kapatabilirsin. Arka planda çalışması gerekmiyor.

iCUE'yi indirip rainbow modunu aktif edip programı kapatabilirsin. Arka planda çalışması gerekmiyor.
Hocam çok denedim bunu olmuyor programı kapatınca RGB olayıda gidiyor sadece beyaz renk kalıyor.
Fanlar kontrolcü ile bağlıysa kontrolcüdrn yapabilirsin. Kontrolcüyü kasanın önünde reset tuşuna bağlayıp yapabilirsin.

Eğer kontrolcü yoksa kontrolcü alabilirsin hatta kumandalı bir kontrolcü alıp kumandadan da yapabilirsin.
Hocam arka kısımda bir mini kart var 7 girişli RGB yanlış değilsem iCUE açınca Lightning Core olarak geçiyor yanlış anlamadıysam ama her ihtimale karşı sorayaım kumandalı kontrolcü öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Hocam çok denedim bunu olmuyor programı kapatınca RGB olayıda gidiyor sadece beyaz renk kalıyor.

Hocam arka kısımda bir mini kart var 7 girişli RGB yanlış değilsem iCUE açınca Lightning Core olarak geçiyor yanlış anlamadıysam ama her ihtimale karşı sorayaım kumandalı kontrolcü öneriniz var mı?
Kontrolcü önerisi için konu açabilirsin. Epey zamandır ilgilenmediğin bir konu olduğu için şuan hangi ürün iyidir felan bilemiyorum.

Kontrolcü önerisi için konu açabilirsin. Epey zamandır ilgilenmediğin bir konu olduğu için şuan hangi ürün iyidir felan bilemiyorum.
Hocam peki sizin bir bilginiz var mı? Molex girişini değiştirdim ve bu sefer RGB Rainbow değilde çok açık bir mavi oldu onu geri eski haline nasıl döndürebilirim? Bir bilginiz var mı acaba?
Hocam konuyu hallettim programsız nasıl olacağını buldum.
1654024609319.png

Hardware Lighting Channel kısmından halledilebiliyor. Buradan ayar yapıyoruz ve program kapanınca hala devam ediyor zaten sol alttaki açıklamada anlatıyor olayı yapacaklar varsa göstereyim dedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı