Büyük olması çok fark ediyor bu arada.Bilmiyorum. Ne kadar büyük olabilir ki diye düşündüm ama çok güzel bir mouse pad öneririm.
Evet şimdi farkettim, yansımanız çıkmışHayır ön kapak kapalı.
Evet şimdi fark ettim, yansımanız çıkmışhava akışı nasıl kasanın, serin çalışıyor mu?
Neyden geliyor bu ses?Buyurun yavrunun çalışır hali:
Yoo vermedin. 2 saat sonra yine konu açacaksın.Sanırım bütün parçalara karar verdim:
SilverStone PF360 ARGB V2 3x12cm Fan Intel LGA1700 & AMD AM5 Uyumlu 360mm Sıvı Soğutucu (SST-PF360-ARGB-V2) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Uyumlu Soket Tipi Intel: LGA115x/1200/1700/2011/2066 AMD Socket: AM2/AM3/AM4/AM5/FM1/FM2 Fan Boyutu 120mm Fan Devri 600 - 2200 RPM Fan...www.teknobiyotik.com THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.451,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
4063 TL.
Keşke doğru olmasa.Neyden geliyor bu ses?
Yoo vermedin. 2 saat sonra yine konu açacaksın.
Büyük olması çok fark ediyor bu arada.
SteelSeries'de Çin'den alıyor üstüne logo basıyor herkes beğeniyor. :/
Corsair RAM'ler de parasına değmiyor. Bayağı markalara para banıyorsun.
Yoo vermedin. 2 saat sonra yine konu açacaksın..