Corsair iCUE Elite LCD Çalışmıyor

brkemr

Decapat
Daha fazla  
RAM
GSkill Tridentz DDR5 6000Mhz
Ekran kartı
Asus Rtx 3090 OC
Anakart
Asus Z690 Hero
İşlemci
Intel i9 12900k
Merhaba; Corsair'in Z690'lara uyumlu olarak çıkarttığı yeni LCD ekranlı sıvı soğutmasından aldım. Radyatör fanları ve RGB'leri çalışıyor fakat pompa üzerinden çıkan kabloyu CPU fan soketine de taksam Pump soketine de taksam LCD ekrandan görüntü alamıyorum. Ekran üzerinde turuncu bir ünlem işareti var. Daha önce açılmış konulara baktığımda yaşanan sorunlar 4 pin SATA kablosuyla çözülmüş ama bendeki sorun 4 pine bağlı olmasına rağmen düzelmedi. Zaten güç gelmiyor olsa LCD ekranda ünlem işaretini de görmem diye düşünüyorum. Muhtemelen pompa çalışmıyor gibi açılışta da "CPU fan Speed detection error" uyarısı alıyorum. Konuyla ilgili tavsiye ya da fikir verebilecek olan var mıdır?

Deneyip Corsair destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba asus b550m-k anakart var ona taktım ilk açılış animasyonu geliyor sonra kırmızı ünlem işareti başka birşey gelmiyor. siz sorunu nasıl çözdünüz

Merhaba asus b550m-k anakart var ona taktım ilk açılış animasyonu geliyor sonra kırmızı ünlem işareti başka birşey gelmiyor. siz sorunu nasıl çözdünüz
Corsair Global ile durumu paylaşın belirli yöntemler söyleyecekler size. Eğer çözüm olmazsa iade süreci başlatıyorlar, ulaşım masraflarını vs kendileri karşılayacak şekilde ürünü teslim adresinizden teslim alıp yenisini gönderiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı