Corsair H100 RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Burada soket tipi olarak AM5 uyumlu olduğu yazıyor hocam.
Evet hocam dediğiniz gibi bazı sitelerde AM4 yazıyor bazısında AM5. Şu an durumunuzu anlıyorum. Sıkıntılı olan net bir bilgi yok gerçekten. Üreticinin web sitesine bakmak lazım.
Corsair H100 RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Burada soket tipi olarak AM5 uyumlu olduğu yazıyor hocam.
Sinerji de ben de gördüm ama belki AM5 uyumlu olmasa bile yanında uyumluluk kiti ile vs. yolluyor olabilirler diye düşündüm. Ürünün kendisi uyumlu mu onu merak ediyorum.
Sinerji de ben de gördüm ama belki AM5 uyumlu olmasa bile yanında uyumluluk kiti ile vs. yolluyor olabilirler diye düşündüm. Ürünün kendisi uyumlu mu onu merak ediyorum.
Bende X670E model anakart var, Corsair H150i Elite Capellix ile soğutuyorum işlemciyi, plakanın arkası ile işin yok direkt olarak klasik AM4 gibi kulakçıkları takıp vidaları sıkacaksın 2 tane.
Teşekkürler, idareten Id-Coolıng SE-214-XT almıştım 7700X için şimdilik memnunum. Ryzen 7 için önerilen güç ayarlarını da yapınca fazla bir ısınma sorunu yaşamadım.