Corsair iCUE H100X RGB Elite vs Cooler Master Masterliquid ML240L V2

Alpaslan77

Hectopat
Daha fazla  
RAM
KİNGSTON HYPERX FURY BEAST 2X16 GB
Ekran kartı
ZOTAC RTX 4060Tİ TWİN EDGE
Anakart
MSI B560 TOMAHAWK Wİ-Fİ
İşlemci
İ7 11700KF
Merhaba, i7 - 11700KF işlemcim var. Bu işlemcinin üzerinde SE-224-XT kule tipi soğutucu var fakat oyunlarda 85 dereceleri görüyorum. Bunun için acil sıvı soğutma almam gerekiyor. Altta bırakacağım iki model arasından hangisini önerirsiniz?

Corsair iCUE H100X RGB Elite Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
ML240L V2 kullanıyorum 2 ay falan oldu 13400F ile işimi gördü boşta ortalama 40 derece oyunlarda ise 60 dereceyi geçmedi sıcaklık tabi buna kasa içi hava akımı etkisi var. Senin işlemci ve kasa içi hava akımı ile nasıl sıcaklık değerleri alırsın bilemiyorum ama fiyatına göre işini görüyor. RGB ışıklandırma kısmında seçenekler biraz kısıtlı anakartta bağlantı yoksa kutudan kasa içi ufak bir kumanda da çıkıyor. Diğer modeli bilmiyorum.

Merhaba, i7 - 11700KF işlemcim var. Bu işlemcinin üzerinde SE-224-XT kule tipi soğutucu var fakat oyunlarda 85 dereceleri görüyorum. Bunun için acil sıvı soğutma almam gerekiyor. Altta bırakacağım iki model arasından hangisini önerirsiniz?

Corsair iCUE H100X RGB Elite Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Bütçen nedir? 240mm almanı pek önermem bu paralara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı