Corsair iCUE yazılımı kapanıp açılıyor ve sistem kasıyor

Quuadro

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Üst düzey bir oyun sistemim var. Bileşenlerin hepsi Corsair marka. K70 MK2 klavye, H150i Elite LCD sıvı soğutucu, nightsword mouse, MM800 RGB mouse pad, Corsair iCUE 5000t kasa kullanıyorum. iCUE yazılımı yüklü haliyle. Fakat oyun oynarken, internette gezerken bir anda iCUE kapanıp geri açılıyor arka planda. Anlık donma ve kasma sorunu oluyor. Sonra düzeliyor. Her şeyi denedim. Sildim yükledim. Format attım. Ne yaptıysam bir çözüm bulamadım. Yaşayan ve çözen oldu mu acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba öncelikle. Üst düzey bir oyun sistemim var. Bileşenlerin hepsi Corsair marka. K70 MK2 klavye, H150i Elite LCD sıvı soğutucu, nightsword mouse, MM800 RGB mouse pad, Corsair iCUE 5000t kasa kullanıyorum. iCUE yazılımı yüklü haliyle. Fakat oyun oynarken, internette gezerken bir anda iCUE kapanıp geri açılıyor arka planda. Anlık donma ve kasma sorunu oluyor. Sonra düzeliyor. Her şeyi denedim. Sildim yükledim. Format attım. Ne yaptıysam bir çözüm bulamadım. Yaşayan ve çözen oldu mu acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam aynı sorun bende de var. Bazen kaydettiğim efektleri kaydetmeyip kafasına göre çalışıyor. Anlık donma sorunu ozellikle operada yaşıyorum opera azicik kassa icue yazılımı kafayi yiyor. İcue yazılımıyla birlikte kullandığınız uygulamalar var mi peki?

iCUE yazılımı yanında başka bir yazılım daha kullanıyor musunuz? MSI Center, Armoury Crate gibi?

Hocam aynı sorun bende de var. Bazen kaydettiğim efektleri kaydetmeyip kafasına göre çalışıyor. Anlık donma sorunu ozellikle Opera'da yaşıyorum Opera azicik kassa iCUE yazılımı kafayi yiyor. iCUE yazılımıyla birlikte kullandığınız uygulamalar var mi peki?

Hayır kullanmıyorum. Yazılım olarak sadece iCUE yüklü şu anda.

Hocam çok yanlış bir mantıkla gidiyor olabilirim de. Belki yazılım tüm parçaları kontrol etmekte zorlanıyor olamaz mı? Ayni anda tüm parçalar yerine sırayla test ettiniz mi?

Parçalarda sorun yok. Olduğunu da düşünmüyorum şahsen. Ama programın zorlanması çok mantıklı gelmiyor bana. Çünkü daha önce de Corsair sistem kullandım. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım.

Parçalarda sorun yok. Olduğunu da düşünmüyorum şahsen. Ama programın zorlanması çok mantıklı gelmiyor bana. Çünkü daha önce de Corsair sistem kullandım. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım.
Hocam doğrudur. Bende h100 rgb, 4000x kasa bir de egzoz fani olarak af120 var. Bazen program bende öyle bir kasiyor ki, sanki pentium bir sistemim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı