M Mustafa_1983 Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar selam herkese. Bu klavyeden aldım. Yabancı forumlarda pudding keycaps (pk) yapanlar var. Malum Türkçe klavye ve buna uygun 104 tuşlu pk arıyorum. Not: Siyah model.
Arkadaşlar selam herkese. Bu klavyeden aldım. Yabancı forumlarda pudding keycaps (pk) yapanlar var. Malum Türkçe klavye ve buna uygun 104 tuşlu pk arıyorum. Not: Siyah model.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #2 HyperX Abs Pudding Keycaps Tr Tuş Takımı Hkcpxa-bk-tu/g - Fiyatı, Yorumları HyperX Abs Pudding Keycaps Tr Tuş Takımı Hkcpxa-bk-tu/g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu anda TR olarak siyah 1 model var.
HyperX Abs Pudding Keycaps Tr Tuş Takımı Hkcpxa-bk-tu/g - Fiyatı, Yorumları HyperX Abs Pudding Keycaps Tr Tuş Takımı Hkcpxa-bk-tu/g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu anda TR olarak siyah 1 model var.
M Mustafa_1983 Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 Yavuz_Çetin dedi: HyperX Abs Pudding Keycaps Tr Tuş Takımı Hkcpxa-bk-tu/g - Fiyatı, Yorumları HyperX Abs Pudding Keycaps Tr Tuş Takımı Hkcpxa-bk-tu/g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu anda TR olarak siyah 1 model var. Genişletmek için tıkla... Hızlı cevap için teşekkürler. switchlere uygunmudur?
Yavuz_Çetin dedi: HyperX Abs Pudding Keycaps Tr Tuş Takımı Hkcpxa-bk-tu/g - Fiyatı, Yorumları HyperX Abs Pudding Keycaps Tr Tuş Takımı Hkcpxa-bk-tu/g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu anda TR olarak siyah 1 model var. Genişletmek için tıkla... Hızlı cevap için teşekkürler. switchlere uygunmudur?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #4 Mustafa_1983 dedi: Hızlı cevap için teşekkürler. switchlere uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, uygundur ancak klavyenize pek yakışacak bir switch değil baştan söyleyeyim.
Mustafa_1983 dedi: Hızlı cevap için teşekkürler. switchlere uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, uygundur ancak klavyenize pek yakışacak bir switch değil baştan söyleyeyim.
M Mustafa_1983 Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #5 Yavuz_Çetin dedi: Evet, uygundur ancak klavyenize pek yakışacak bir Switch değil baştan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Alternatif var mı? SteelSeries vb.
Yavuz_Çetin dedi: Evet, uygundur ancak klavyenize pek yakışacak bir Switch değil baştan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Alternatif var mı? SteelSeries vb.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #6 Mustafa_1983 dedi: Alternatif var mı? SteelSeries vb. Genişletmek için tıkla... Var ancak TR değil. Ayrıca küçük enterlı cihazlara uygun diye hatırlıyorum.
Mustafa_1983 dedi: Alternatif var mı? SteelSeries vb. Genişletmek için tıkla... Var ancak TR değil. Ayrıca küçük enterlı cihazlara uygun diye hatırlıyorum.