Corsair K55 klavyeye su döküldü

kagaannn

Hectopat
Klavyeye az önce su döktüm. İlk başta peçete ile aradaki suları alıp ardından saç kurutma makinesinin hem soğuk hem de sıcak tarafıyla kurutmaya çalıştım, şimdi ise peteğin üstüne koydum. Daha yapmam gereken bir şey varsa söyler misiniz? Alalı 2 hafta falan oluyor, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Hocam çıkarılıyor mu ki hiç denememiştim açıkçası çıkarmayı.

Ve peteğin üstünde ne kadar durmalı sizce?
Tuşlar çıkıyor geçen temizledim ben de. İçindeki su buharlaşıp tuşlara çarpıp olduğu yerde kalabilir. Tuşları çıkar bence direk sıcağa maruz bırakma ılık bir yerde dursun. Tuşların fotosunu çek bazıları zor çıkıyor kırma ihtimalin düşük. ***Tam kuruduğuna emin olmadan çalıştırma****

Hocam 2 tuşu çıkardım hafif bir nem var gibi diğerlerini de çıkarırken kıracağım diye korkuyorum peçete ile dar yerleri almaya çalışacağım.

Çıkarın bir şey olmaz eliniz acır en fazla. Yardım da alabilirsiniz. Çıkarmazsanız üzgünüm ama farklı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.
Hocam 2-3 tane daha tuş çıkarttım şimdi eski klavyemden çıkan çıkartma aparatını arıyorum dökülen taraftakilerin hepsini çıkaracağım.

Hocam 2-3 tane daha tuş çıkarttım şimdi eski klavyemden çıkan çıkartma aparatını arıyorum dökülen taraftakilerin hepsini çıkaracağım.

Çok telaş yapmayın. Suya dayanıklı bir klavye. 1-2 saat oda sıcaklığında beklesin. Sonra kullanmaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…