Corsair K55 - Logitech G213 - Cooler Master Masterkeys Lite

Masterkeys Lite L kullanıcısıyım ve şunu söylemeliyim ki bana göre bu 3 klavyeden alınabilecek en iyi hissiyat bu klavyede. Öncelikle diğer 2 klavyeye göre en büyük artısı kendine has bir Switch'i olması. Hybrid bir klavye ne Membrane ne de mekanik, ikisi arasında bir yapıya sahip. RGB aydınlatması gayet başarılı ve malzeme kalitesi olarak sözlenecek çok şeyin olduğunu düşünmüyorum, Cooler Master'dan bahsediyoruz. Eksi yönü sadece yazılım desteği yok eğer olsaydı fiyatta ciddi bir artış olurdu onun yerine adamlar Fn+F tuşları ile kombinasyon yapmışlar. Tavsiye ederim.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim inşallah güle güle kullanırım. Önerdiğin klavye bambaşka zaten güzel mekanik olması ama o daktilo gibi ses çıkarması benim pek hoşuma giden bir şey değil ve türkçe Q olmaması beni Apex 150 çekti. Apex 150 için yorumunuz ne olurdu sizin ?
RGB için klavye aldığını fark etmedin herhalde, ilerde niye mekanik almadım diye sorgulasın dursun
RGB için almadım klavyeyi önerdiğim klavyeleri bakma fırsatım olduğu için sizlerin fikirlerinize sundum yardım almak için, bu zamana kadar niye mekanik klavye almadım diye hiç sorgulamadım hiçte sorgulaman 7 senelik Logitech K120 klavye var halada kullanıyorum şuan onunla yazdığım için söylüyorum mekanikte çıkan sesler pek hoşuma gitmiyor o yüzden biraz daha sessiz klavyeler hoşuma gidiyor bu mekanik klavye kötü demek anlamına gelmiyor. Benim aldığım Apex 150 den daha iyi bir klavye orası kesin önerilen M400 modeli ondanda türkçe Q yok mesela.

Son düzenleme:

Blue Switch bir mekanik klavye geçmişin var ozaman. Aldığın klavyelerden çıkacak sesle Red Switch bir klavyeden çıkacak ses arasında bir fark yok nerdeyse. Yıllardır klavye kullanıyorsan Türkçe tuş dizilimi var yok ayırt etmemen lazım, sonuçta yerlerini ezbere biliyorsun. Çoğunlukla sen kullanacaksan İngilizce olmuş ne farkeder. Klavyelerin hepsi RGB diye geçiyor demekki RGB bir klavye arayışın var ben bunu anlıyorum. Apex m400'de kullanmış biri olarak söyleyim Apex M400'ü aratmayacak o klavyeler ses olarak, aralarındaki fark mekanik olması ve klavyede çokta önemli olmayan TR dizilimi.

Apex 150'nin Apex 100'den tek farkı RGB olması gene bak RGB klavye arayışın var senin o fiyata bence değmeyecek bir klavye almışsın, güle güle sorunsuzca kullanırsın umarım.

Teşekkür ederim güzel bir şekilde ayrıltılı yazdığın ve bilgilendirdiğin için.
Bu üçünden başka önermeyin diye çıkış yapmışsın gidip üçünden farklı bir klavye almışsın. Hayırlı olsun, bence ilk düşündüğün üç klavye daha iyiydi.
Napalım hocam insan kararsız kalıyor benim en sevmediğim huyumda bu işte bu yüzden konu açmak istemiyorum hiç ama danışmadanda bir şey alamıyor insan bilgi almak için çok kararsızım böyle konularda çok kafa patlatıyorum ama doğrumu yapıyorum yanlışmı bilmiyorum verdim siparişi gelicek sizler böyle söyleyince ister istemez insanın kafasında yer ediniyor düşünmeden edemiyor yani iyimi yaptım kötümü alarak diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…