Corsair K55 Problemleri

Arkadaşlar bugün elime ulaşan Corsair K55'i çok sevmeme rağmen bazı sorunları var ya da ben yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, hepinize iyi günler dilerim. :)

1. Çoğu kişinin yaşadığı gibi ben de Corsair Utility Engine'i yüklediğimde klavyemi görmedi, tak çıkar yapınca gördü ama neden ilk başta göremedi anlayamadım. (Belki de bir sorun değildir ama yazmak istedim belki ilerideki sorunların sebebi bunun altında yatıyor diye. :D)
  2. Corsair Utility Engine'i yüklediğimde klavyedeki ışıklar gitti ve FN tuşları ile ışıklarını değiştiremiyorum. Bazı kullanıcılar Driver silip yükleyin düzeliyor demişler fakat iCUE'yi silip yüklemem rağmen sorun çözülmedi.
  3. Klavyeye alışmak ve öğrenmek için fazlaca aklımdan neyin klavyede nerede olduğunu düşünüyorum -belki biraz garip bir insan olabilirim :p- ve "@" tuşunu yapmak için Sol Alt tuşunu kullanmaya çalıştığımda yapamadım, sadece Alt GR tuşu ile yapabildim. Acaba eski klavyelerde mi vardı bu özellik yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Sana ingilizce olarak demiştir:" Kullanmak için aygıtı tekrar takın" diye. Aynısı SteelSeries Mouse'da da oldu bana. Aynı mesajı verdi. Driver'ı yüklediğin için normal. İçin rahat olsun.
  2. Hiç ışıklı klavyem olmadı fakat yazılım üzerinden ayarlarman lazım diye düşünüyorum. (Yine kendi Mouse'um için konuşuyorum)
  3. Pas.

Firmware güncellemesi varsa yapın.

Ben hep Alt GR ile yaptım "@" işaretini. Diğeriyle olduğunu da bilmiyordum açıkçası.
Onu ben de uydurmuş olabilirim biraz. Eskiden öyle kullanıyordum gibi geldi bana ama öyle bir şey yokmuş. :D

Uygulama içinden Firmware güncellemesini tarattım ama aynı sürümde olduğunu söylemesine rağmen "Update" adında bir buton çıkıyor her defasında. Güncellememe rağmen düzelmedi hala. :confused:

-Yazılımı ve driverı tamamen kaldırın.
-Klavyeyi çıkarın başka bir klavye takın. -Bilgisayarı yeniden başlatın ve yazılım, driver kurun.
-Klacyenizi takın ve firmware güncellemesi varsa yapın.

Tekrardan olmazsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Bu arada Cooler Master Masterkeys Lite L stoklarda gözüküyor.

-Yazılımı ve driverı tamamen kaldırın.
-Klavyeyi çıkarın başka bir klavye takın. -Bilgisayarı yeniden başlatın ve yazılım, driver kurun.
-Klacyenizi takın ve firmware güncellemesi varsa yapın.

Tekrardan olmazsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Bu arada Cooler Master Masterkeys Lite L stoklarda gözüküyor.
Driver dediğiniz hangisi oluyor acaba? Ve başka klavyeyi tam olarak anlayamadım. :confused:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı