Volkswagen Bora Picopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Bu klavye nasıldır? Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bu fiyat bandında kaliteli mekanik klavye öneriniz var mıdır?
Bu klavye nasıldır? Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bu fiyat bandında kaliteli mekanik klavye öneriniz var mıdır?
Jordan Belfort Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 16 Şubat 2023 #2 Bende bunun XT li modeli var ama bu mekanik degil bilginiz olsun. Ben sahsen memnunum klavyeden.
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 16 Şubat 2023 #3 Volkswagen Bora dedi: Bu klavye nasıldır? Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bu fiyat bandında kaliteli mekanik klavye öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum yaklaşık 1-2 senedir gayet iyi memnunum.
Volkswagen Bora dedi: Bu klavye nasıldır? Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bu fiyat bandında kaliteli mekanik klavye öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum yaklaşık 1-2 senedir gayet iyi memnunum.