Corsair K55 RGB Pro vs RGB Pro XT

K55 önermiyorum çünkü kalitesiz. Tuş hissiyatı, bilek desteği, malzeme kalitesi ve ışıklandırma. Saydığım özellikler klavyede kalitesiz. Apex 3 daha iyi bir tercih olacaktır.
Pekala hocam. Ne kadar süre kullanmıştınız acaba? Yanlış anlamayın ama K55'in malzeme kalitesine ve özellikle ışıklandırmasına laf atan birisinin yorumlarını ciddiye alamam. Hadi tuş hissiyatı insana göre değişebilir. (Membran klavye de tuş hissiyatı aramak...)

K55 almanızı tavsiye etmem. Razer Cynosa V2 bakın.
Bu klavyeyi bende düşünüyordum lakin tuşların boyası çabuk çıkıyor şeklinde 4-5 kullanıcı yorumu okudum. Özellikle ilk ayını doldurmadan meydana gelmiş kimisi. K55 2 sene kullanan bir arkadaştan silinmedi şeklinde de bir geridönüş aldım . Sanırım Corsair tuşlarda daha kalıcı bir malzeme ile kaplama yapmış.

Öyle bir sorun yok hocam kullananlar hor kullanmıştır. K55 için konuştum. Razer da dediğiniz sorun var.

Son düzenleme:
Öyle bir sorun yok hocam kullananlar hor kullanmıştır. K55 için konuştum. Razer da dediğiniz sorun var.
Aynen bende Razer için dedim. Arkadaşın Razer'i tavsiye etmesini üzerine alıntı yaptım. Zaten en son " Sanırım Corsair daha kalıcı bir malzeme ile kaplamış" diye belirtmiştim. Razer de ilk ay olmaya başlamış bir kişide. Hatta 1 saat kadar önce bir kişi daha cevap yazdı youtube da . 4 ay önce almış. Evet başladı 2 tuşta dedi. "Razer Cynosa V2" için. Bende Corsair düşünüyorum.

Hocam en başında yanlış okumuştum sonradan düzelttim zaten. Okurken dikkat etmemişim. Bende membran klavye alırken Razer'ı bu yüzden elemiştim. Dediğiniz gibi 1 ayda başlıyor.

Geçen haftalardan beri epey kişiye yazdım, K55 tuşları aşınma oldumu diye. Genellikle 1 sene üzerinde kullananlardan aldığım cevap "sıfır sıkıntı" Bugün 3 senedir kullanan birisi yazdı. Hiçbir sorun yok diye. Sanırım alacağım

Ikisi de fiyatini haketmiyor ancak apex 3 tkl daha guncel ve anti ghosting konusunda k55'in sorunlari varken apex'in yok.

Evet fiyat önemli. Ben alırken ikisi de aynı fiyattı. Nasıl sorunu var anti-ghosting ile?

2019 da sadece düz k55 vardı sanırım. Pro lar çıkalı 2 sene kadar oldu diye biliyorum. Bu pcb tasarımının farklı olabileceği anlamı taşıyor diye tahmin ediyorum. Dolayısı ile özellikler de farklıdır. Pro modellerde bu sorun varmı acaba diye bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…