ATT1LAS Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 658 Çözümler 1 Yer Prag Daha fazla Sistem Özellikleri 4080 Super Gaming Trio Msi Amd Ryzen 7600x 32gb 6200mhz B650 Carbon Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 22 Haziran 2023 #1 Selam dostlar, sizce Corsair K55 RGB Pro XT alınır mı? 1300TL vermeye değer mi? Sesi falan nasıldır? Bileniniz varsa sevinirim bir de normal Pro'su ile Pro XT'si arasındaki farklılıklar nelerdir?
Selam dostlar, sizce Corsair K55 RGB Pro XT alınır mı? 1300TL vermeye değer mi? Sesi falan nasıldır? Bileniniz varsa sevinirim bir de normal Pro'su ile Pro XT'si arasındaki farklılıklar nelerdir?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 22 Haziran 2023 #2 Kesinlikle alinmamali. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
Kesinlikle alinmamali. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 22 Haziran 2023 #3 550519 dedi: Kesinlikle alinmamali. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... XPG Summoner alın. Bayağıdır stoklarda yoktu geri gelmiş sanırım. Switch'i en kaliteli Switch'lerden biri.
550519 dedi: Kesinlikle alinmamali. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... XPG Summoner alın. Bayağıdır stoklarda yoktu geri gelmiş sanırım. Switch'i en kaliteli Switch'lerden biri.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 22 Haziran 2023 #4 mavıuszed dedi: XPG Summoner alın. Bayağıdır stoklarda yoktu geri gelmiş sanırım. Switch'i en kaliteli Switch'lerden biri. Genişletmek için tıkla... Indirim konusunu da actim.
mavıuszed dedi: XPG Summoner alın. Bayağıdır stoklarda yoktu geri gelmiş sanırım. Switch'i en kaliteli Switch'lerden biri. Genişletmek için tıkla... Indirim konusunu da actim.
ATT1LAS Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 658 Çözümler 1 Yer Prag Daha fazla Sistem Özellikleri 4080 Super Gaming Trio Msi Amd Ryzen 7600x 32gb 6200mhz B650 Carbon Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 22 Haziran 2023 #5 550519 dedi: Kesinlikle alinmamali. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam iyi hoş ama küçük enter hayatta almam ya fantezi oldu artık 550519 dedi: Indirim konusunu da açtım. Genişletmek için tıkla... O yüzden red anahtarlı bir klavye önerinizvar mı veya bu klavye alınır mı? (bilek destekli) Son düzenleme: 22 Haziran 2023
550519 dedi: Kesinlikle alinmamali. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam iyi hoş ama küçük enter hayatta almam ya fantezi oldu artık 550519 dedi: Indirim konusunu da açtım. Genişletmek için tıkla... O yüzden red anahtarlı bir klavye önerinizvar mı veya bu klavye alınır mı? (bilek destekli)
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.853 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 25 Haziran 2023 #6 Kendim kullandım gayet iyi ama bu para asla verilmez. XPG Summoner alın. 2 saat içinde alışırsınız. En iyi ürünü kullanmanız daha iyi.
Kendim kullandım gayet iyi ama bu para asla verilmez. XPG Summoner alın. 2 saat içinde alışırsınız. En iyi ürünü kullanmanız daha iyi.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #7 ATT1LAS dedi: Hocam iyi hoş ama küçük enter hayatta almam ya fantezi oldu artık. O yüzden red anahtarlı bir klavye önerinizvar mı veya bu klavye alınır mı? (bilek destekli) Genişletmek için tıkla... Küçük enter değil, o fotoğrafta öyle gözüküyor XPG Summoner al geç bu fiyata daha kaliteli klavye bulamazsin.
ATT1LAS dedi: Hocam iyi hoş ama küçük enter hayatta almam ya fantezi oldu artık. O yüzden red anahtarlı bir klavye önerinizvar mı veya bu klavye alınır mı? (bilek destekli) Genişletmek için tıkla... Küçük enter değil, o fotoğrafta öyle gözüküyor XPG Summoner al geç bu fiyata daha kaliteli klavye bulamazsin.