F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #11 TÇB dedi: Msi Vigor GK50 Elite sesli bir klavyedir. Buradan ses testine bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok fazla rahatsız eder mi? Blue switch klavyelere göre biraz daha sessiz gibi.
TÇB dedi: Msi Vigor GK50 Elite sesli bir klavyedir. Buradan ses testine bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok fazla rahatsız eder mi? Blue switch klavyelere göre biraz daha sessiz gibi.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 13 Aralık 2020 #12 furkansama dedi: Çok fazla rahatsız eder mi? Blue switch klavyelere göre biraz daha sessiz gibi. Genişletmek için tıkla... Blue switch klavye kullanıyorum ve kulaklık taktığım zaman fazla bir ses hissetmiyorum.
furkansama dedi: Çok fazla rahatsız eder mi? Blue switch klavyelere göre biraz daha sessiz gibi. Genişletmek için tıkla... Blue switch klavye kullanıyorum ve kulaklık taktığım zaman fazla bir ses hissetmiyorum.