Corsair K55 vs K55 Pro XT

Farkını bilmemekle beraber. K55 i kuzenim için uzun bir araştırma sonrasında almıştık. Hiçbir sorunu yok. Gayet kaliteli bir klavye. Basış hissiyatı temiz, red switch e benziyor biraz.

Edit : Fiyatlar konnusunda @tooesperhd e katılıyorum.

K55 iyi bir klavye değil alacaksanız bunu alın.

K55 iyi bir klavye değil alacaksanız bunu alın.
Aradaki fiyat farkı benim için çok.

K55 Pro XT kullanıyorum soruların varsa alabilirim. Gamepower saber RGB'den geçiş yaptım 650₺ civarında İncehesap'tan indirimde aldım memnunum, mekanik alınacaksa bence üst düzey mekanik klavye alınmalı. Bence Corsair güzel klavye çıkarmış ilk hafta kullanırken zorlandım soldaki g makro tuşları sinir etmedi değil, ama şu an hiç garip gelmiyor, CS, Valorant gibi FPS oyunları da oynuyorum, zaten 12 ghosting var 10 parmağımız olduğu için en fazla bu ghostinge takılmamak gerekiyor, suya dayanıklı ve RGB'si çok kaliteli iCUE yazılımıyla kendime göre özelleştirdim memnunum.
IMG_20220112_075053.jpg

K55 Pro XT kullanıyorum soruların varsa alabilirim. Gamepower saber RGB'den geçiş yaptım 650₺ civarında İncehesap'tan indirimde aldım memnunum, mekanik alınacaksa bence üst düzey mekanik klavye alınmalı. Bence Corsair güzel klavye çıkarmış ilk hafta kullanırken zorlandım soldaki g makro tuşları sinir etmedi değil, ama şu an hiç garip gelmiyor, CS, Valorant gibi FPS oyunları da oynuyorum, zaten 12 ghosting var 10 parmağımız olduğu için en fazla bu ghostinge takılmamak gerekiyor, suya dayanıklı ve RGB'si çok kaliteli iCUE yazılımıyla kendime göre özelleştirdim memnunum.
Eki Görüntüle 1316651
Makro tuşları nasıl rahatsız etti? Ve nasıl kullanılıyor?

Makro tuşları nasıl rahatsız etti? Ve nasıl kullanılıyor?

Açıkçası başta sinirlendim makroyu ne mouse da ne klavye de kullanmam benim için gereksizdi ama şu an sanki hep bu tür klavye kullanıyormuşum hissiyatı veriyor, ilk gün sürekli bakarak yazıyordum ya da oyunda W basacağıma Q ya basıyordum çünkü daha önce sol tarafında makro tuşları olan klavye kullanmamıştım, ama 1 hafta sonra tam olarak alıştım ve 11.01.2022'den beri sorunsuz severek kullanıyorum, geçen arkadaşın int Cafe'sine gittim standart klavyeyi kullanınca değişik geldi yani alıştım Pro XT'ye. Tuşları biraz daha sessiz olsa yumuşak geçiş bence daha iyi olurdu madem membrane kullanıyorum olabildiğince sessiz olmasını isterim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı