Just a Minute
Hectopat
Daha fazla
Fark ne? Alınır mı?
Hocam rakipleri ne peki?Hocam bana kalsa bu iki klavyeye de bu para verilmez.
Mediamarkttan club üye koduyla birlikte 479₺ye aldım. Daha 2 gün az bir şey kullandım. Henüz uygulamasını dahi yüklemedim. Ama çok beğendim. Mekanik, yarı mekanik sevmediğim için bunu aldım.
Fark ne? Alınır mı?
Aradaki fiyat farkı benim için çok.K55 iyi bir klavye değil alacaksanız bunu alın.![]()
Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Makro tuşları nasıl rahatsız etti? Ve nasıl kullanılıyor?K55 Pro XT kullanıyorum soruların varsa alabilirim. Gamepower saber RGB'den geçiş yaptım 650₺ civarında İncehesap'tan indirimde aldım memnunum, mekanik alınacaksa bence üst düzey mekanik klavye alınmalı. Bence Corsair güzel klavye çıkarmış ilk hafta kullanırken zorlandım soldaki g makro tuşları sinir etmedi değil, ama şu an hiç garip gelmiyor, CS, Valorant gibi FPS oyunları da oynuyorum, zaten 12 ghosting var 10 parmağımız olduğu için en fazla bu ghostinge takılmamak gerekiyor, suya dayanıklı ve RGB'si çok kaliteli iCUE yazılımıyla kendime göre özelleştirdim memnunum.
Eki Görüntüle 1316651
Makro tuşları nasıl rahatsız etti? Ve nasıl kullanılıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.