Corsair K55 vs Logitech G213

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Şu an idare etmesi için bu iki klavyeden birini almayı düşünüyorum. Yazın daha iyi mekanik bir klavye alırım. Şu an membran almayı düşünüyorum. Ama ikisi arasında çok karasız kaldım birbirinden artıları eksileri nelerdir? Hangisini almalıyım ve neden? Benim için önemli olan tuş basma hissiyatı.

Corsair K55 daha iyidir. Logitech G213'te tuş sertleşme sorunu var. Ben olsam o bütçeye kaliteli bir mekanik klavye alırdım.

Neden?
Neden?

Attığın mekanik klavyeler oetumu Switch kullanıyor uyduruk bir mekanik almaktansa membrane almayı tercih ederim zaten yazın Cherry MX bir klavye alacağım. Yorumun için teşekkürler.

G213 biraz sıkıntılı bir klavye. Kullanıcısı olarak pek tavsiye etmiyorum. Tuşlar sıkıntı çıkarıyor. Corsair K55 alabilirsiniz. Bence gayet güzel bir klavye.

Çıkınca Corsair K60 Pro alacağım ya da K70.
Bu klavyeye bakabilirsiniz;
Gateron switch kullanıyor. Cherry MX switch kalitesinde hatta hissiyatı daha iyi diyenlerde var. Bi' bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…