Yazdığınız klavye de num lock yok ama benim için zor olurDediğiniz K55 klavye neredeyse 400 TL'ye yakın.
400 TL'ye mekanik hisli klavye alacağınıza, Redragon K552 Red Switch alın.
Klavyeyle ne yapacağınızı söyleyin, ona göre önerelim.Yazdığınız klavye de num lock yok ama benim için zor olur
K512 de boşluk tuşu çok ses çıkarıyor diyorlar doğrumu acaba2 gün içerisinde K512'nin incelemesini hazırlayacağım. Yarın küçük kardeşimin doğum günü. Ona hediye olarak K512 aldık. İncelemesini hazırlamayı düşünüyorum. K55'e 400TL para vermeyi mantıklı bulmuyorum.
Yani genellikle oyun oynayacağım ama num lock da olursa iyi olurKlavyeyle ne yapacağınızı söyleyin, ona göre önerelim.
Oyun oynayacaksanız Numlock tarafı sizin için gereksiz olur. Oyun için de membrane almak saçma olur.K512 de boşluk tuşu çok ses çıkarıyor diyorlar doğrumu acaba
Yani genellikle oyun oynayacağım ama num lock da olursa iyi olur
K512 de boşluk tuşu çok ses çıkarıyor diyorlar doğru mu acaba?
Yani genellikle oyun oynayacağım ama NumLock'da olursa iyi olur
Çok teşekkürler bi sorum daha olacak sizce cougar aurora s rgb nasıldır (zaten buyuk ihtimal sizin önerdiğinizi alacagim)Oyun oynayacaksanız Numlock tarafı sizin için gereksiz olur. Oyun için de membrane almak saçma olur.
Numlockla işiniz yoksa eğer, önerdiğimi alın. Onun dışında sırf Numlock var diye Membrane almak saçma olur.
Mekanik hisli diyor, mekanik değil yani. Pahalı ve mekanik değil, değmez.Çok teşekkürler bi sorum daha olacak sizce cougar aurora s rgb nasıldır (zaten buyuk ihtimal sizin önerdiğinizi alacagim)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.