Corsair K55 vs Redragon K512

350 TL gibi fiyatlarda membran bir klavye almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada bişey fark ettim k552 en ucuz 389 TL imiş o kadar bütçem yok Max 330 TL ye önerir misiniz ?

Mavi çok sesli çalışıyor ama
Mekanik mi istiyorsunuz yoksa membran mı?
Yani benim için fark etmez ama red switch li klavye 330 TL ye bulmak neredeyse imkansız blue switch de çok sesli bu durumda mecbur membran almak zorundayım

K55 2.el de 200 TL bulunabiliyor.

Mavi çok sesli çalışıyor ama

Yani benim için fark etmez ama Red Switch'li klavye 330 TL'ye bulmak neredeyse imkansız Blue Switch de çok sesli bu durumda mecbur membran almak zorundayım

Bana Red Switch de sesli geliyor ben o yüzden membran seçtim. Red Switch olan klavyelerin bir çoğu kalitesiz markalar. Tercih tamamen size kalmış.

Bana Red Switch de sesli geliyor ben o yüzden membran seçtim. Red Switch olan klavyelerin bir çoğu kalitesiz markalar. Tercih tamamen size kalmış.
İncelemeyi tam olarak hangi gün yaparsınız ona göre k512 Yi alacağım çünkü o fiyata o özellikleri ve fiyatından dolayı

İncelemeyi tam olarak hangi gün yaparsınız ona göre k512 Yi alacağım çünkü o fiyata o özellikleri ve fiyatından dolayı
16 Haziran'ın akşamüstünde yapmaya başlar akşama doğru bitiririm muhtemelen. İncelemeninin sonuna sizi etiketlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…