DanyW Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 İkisi arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Mekanik istiyorum fakat bu fiyatlara kaliteli mekanik yok sanırım. Hangisini önerirsiniz? Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
İkisi arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Mekanik istiyorum fakat bu fiyatlara kaliteli mekanik yok sanırım. Hangisini önerirsiniz? Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 18 Temmuz 2023 #2 XPG Summoner bakabilirsiniz.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 Corsair tuşa basınca daha hızlı geri bildirim veriyor. Corsair 2.6 ms, Steelseries 10.6ms. Corsair K55 RGB PRO vs SteelSeries Apex 3 TKL Side-by-Side Keyboard Comparison Compare the Corsair K55 RGB PRO and SteelSeries Apex 3 TKL keyboards www.rtings.com
Corsair tuşa basınca daha hızlı geri bildirim veriyor. Corsair 2.6 ms, Steelseries 10.6ms. Corsair K55 RGB PRO vs SteelSeries Apex 3 TKL Side-by-Side Keyboard Comparison Compare the Corsair K55 RGB PRO and SteelSeries Apex 3 TKL keyboards www.rtings.com
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 18 Temmuz 2023 #4 DanyW dedi: İkisi arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Mekanik istiyorum fakat bu fiyatlara kaliteli mekanik yok sanırım. Hangisini önerirsiniz? Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... K55 kullanıcısıyım. Net K55 diyorum, Gerek tepkime süresi gerek klavyenin tok ve kalite hissiyatı çok hoş. Tuş silinme olayı 2 sene oldu hala tek tuşu bırak silinmeyi zedelenmedi bile.
DanyW dedi: İkisi arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Mekanik istiyorum fakat bu fiyatlara kaliteli mekanik yok sanırım. Hangisini önerirsiniz? Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... K55 kullanıcısıyım. Net K55 diyorum, Gerek tepkime süresi gerek klavyenin tok ve kalite hissiyatı çok hoş. Tuş silinme olayı 2 sene oldu hala tek tuşu bırak silinmeyi zedelenmedi bile.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.722 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 K55 benim eski klavyemdi. Mekanik değil basma hissiyatı yok. RGB'leri çok iyi. Büyük bir klavye. Önerir miyim bilmiyorum.
K55 benim eski klavyemdi. Mekanik değil basma hissiyatı yok. RGB'leri çok iyi. Büyük bir klavye. Önerir miyim bilmiyorum.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.029 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #6 XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr 200 TL fark var. Karşılayabilirseniz öneririm.
XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr 200 TL fark var. Karşılayabilirseniz öneririm.