Fyoncle
Hectopat
Daha fazla
AK820PRO al bir daha klavyeye para verme.Bu klavye alınır mı? Birkaç kişiden tuşların aşırı hızlı kırıldığını duydum, ve başka sorunları da varmış, bütçem 1500 ile 2300 arasında değişebilir, mekanik klavye alternatifi var mıdır K60 gibi? RGB olan, switchleri çok ses yapmayan?
Numpad lazım banaAK820PRO al bir daha klavyeye para verme.
Page Not Found - Aliexpress.com
O halde Ak992. Gerçi hocam Corsair cherry mx kullanıyrmuş. Onu alın daha iyi.Numpad lazım bana![]()
O halde ak992. gerçi hocam Corsair Cherry MX kullanıyrmuş. Onu alın daha iyi.
Tuş kırılıyor derken? Keypcaden bahsediyorsunuz bu pek mümkün değil. Switch diyorsanız MX switchler gayet kalitelidir öyle bir şey olacağını sanmıoyrum.Emin misiniz, tuşları falan kırılıyor diyen olmuş.
Tuş kırılıyor derken? Keypcaden bahsediyorsunuz bu pek mümkün değil. Switch diyorsanız MX switchler gayet kalitelidir öyle bir şey olacağını sanmıoyrum.
Hocam ben arkadaşın şansına böyle saçma sapan bir sorun olmuş sizde olacağını sanmıyorum. Hem ne alaka tab tuşu gülesim geliyor xd.Corsair K60 Pro klavyemin Tab tuşu kırıldı
Selam, Corsair K60 Pro klavyemin Tab tuşu kırıldı. Yetkili servisi aradım bu seri numarası bizde kayıtlı değil dediler MediaMarkt zaten klavyeyi incelemeye göndermek için bırakmamızı istiyor. Daha alalı 10 gün oldu olmadı, sebebini de anlayamadım aktif te kullanmadım. Bu işi uygun fiyatlı nasıl...www.technopat.net
Hocam ben arkadaşın şansına böyle saçma sapan bir sorun olmuş sizde olacağını sanmıyorum. Hem ne alaka Tab tuşu gülesim geliyor xd.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.