Corsair K60 alınır mı?

Fyoncle

Hectopat
Daha fazla  
Bu klavye alınır mı? Birkaç kişiden tuşların aşırı hızlı kırıldığını duydum, ve başka sorunları da varmış, bütçem 1500 ile 2300 arasında değişebilir, mekanik klavye alternatifi var mıdır K60 gibi? RGB olan, switchleri çok ses yapmayan?

Bu klavye alınır mı? Birkaç kişiden tuşların aşırı hızlı kırıldığını duydum, ve başka sorunları da varmış, bütçem 1500 ile 2300 arasında değişebilir, mekanik klavye alternatifi var mıdır K60 gibi? RGB olan, switchleri çok ses yapmayan?
AK820PRO al bir daha klavyeye para verme.
Page Not Found - Aliexpress.com

Tuş kırılıyor derken? Keypcaden bahsediyorsunuz bu pek mümkün değil. Switch diyorsanız MX switchler gayet kalitelidir öyle bir şey olacağını sanmıoyrum.

Hocam ben arkadaşın şansına böyle saçma sapan bir sorun olmuş sizde olacağını sanmıyorum. Hem ne alaka tab tuşu gülesim geliyor xd.

Hocam ben arkadaşın şansına böyle saçma sapan bir sorun olmuş sizde olacağını sanmıyorum. Hem ne alaka Tab tuşu gülesim geliyor xd.

Discord'da Corsair'ın sunucusunda tuşların kırılması hakkında konular açıldığını gördüm, ve başka forumlarda da var, şüphelendirdi biraz. Bizzat kullandınız mı K60?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı