P pe3ah Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 860 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 Merhaba, Corsair K60 Pro RGB modeline sahibim, switchlerini degistirmek istiyorum. Bu modelde hotswap var mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi tok sese sahip switchler takmak istiyorum, uyumlu olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2024
Merhaba, Corsair K60 Pro RGB modeline sahibim, switchlerini degistirmek istiyorum. Bu modelde hotswap var mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi tok sese sahip switchler takmak istiyorum, uyumlu olur mu?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 29 Aralık 2024 #2 pe3ah dedi: Merhaba, Corsair K60 Pro RGB modeline sahibim, switchlerini degistirmek istiyorum. Bu modelde hotswap var mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi tok sese sahip switchler takmak istiyorum, uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Takılabilir ama lehimlemeniz gerek, hot swap değil. Artı 0 Eksi
pe3ah dedi: Merhaba, Corsair K60 Pro RGB modeline sahibim, switchlerini degistirmek istiyorum. Bu modelde hotswap var mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi tok sese sahip switchler takmak istiyorum, uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Takılabilir ama lehimlemeniz gerek, hot swap değil.