crexlayne Decapat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 Herkese iyi Sosyaller arkadaşlar. 2 klavye arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Genel olarak FPS tarzı oyunlar oynarım.
Herkese iyi Sosyaller arkadaşlar. 2 klavye arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Genel olarak FPS tarzı oyunlar oynarım.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 14 Nisan 2022 #2 crexlayne dedi: Herkese iyi Sosyaller arkadaşlar. 2 klavye arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Genel olarak FPS tarzı oyunlar oynarım. Genişletmek için tıkla... K68 öneririm. Kendim kullanıyorum ve herkese öneriyorum. Bu fiyat bandında nadir zaten.
crexlayne dedi: Herkese iyi Sosyaller arkadaşlar. 2 klavye arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Genel olarak FPS tarzı oyunlar oynarım. Genişletmek için tıkla... K68 öneririm. Kendim kullanıyorum ve herkese öneriyorum. Bu fiyat bandında nadir zaten.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.026 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 14 Nisan 2022 #3 Memnunum ben de K68 RED versiyonunu kullaniyorum. Alışması birkaç gün sürüyor, ve hafif sesli ama bu fiyata bulmuşken al.
Memnunum ben de K68 RED versiyonunu kullaniyorum. Alışması birkaç gün sürüyor, ve hafif sesli ama bu fiyata bulmuşken al.