N nazzywest Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 553 5 Aralık 2019 #1 Dostlarım Corsair K68 RGB alınır mı? İtopya'da şu an 649 TL, siz neler düşünüyorsunuz alınır mı alınmaz mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2019
Dostlarım Corsair K68 RGB alınır mı? İtopya'da şu an 649 TL, siz neler düşünüyorsunuz alınır mı alınmaz mı sizce?
IIHasanII Decapat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 44 5 Aralık 2019 #2 istersen alabilirsin güzel klavye
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.230 Çözümler 3 5 Aralık 2019 #3 499 TL'ydi 2 gün önce.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.859 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 5 Aralık 2019 #4 Tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum. Üstüne her türlü sıvı döktüm, bana mısın demedi. Ek sorunuz olursa yazabilirsiniz.
Tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum. Üstüne her türlü sıvı döktüm, bana mısın demedi. Ek sorunuz olursa yazabilirsiniz.
N nazzywest Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 553 5 Aralık 2019 #5 SIOBHAN dedi: 499 TL'ydi 2 gün önce. Genişletmek için tıkla... sence beklemeliyim şuan itopya da %31 indirim gözüküyor ne kadar doğru bilemem ama Eryd dedi: Tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum. Üstüne her türlü sıvı döktüm, bana mısın demedi. Ek sorunuz olursa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki rahatsız olduğunuz bi konu oldu mu klavye ile ilgili.
SIOBHAN dedi: 499 TL'ydi 2 gün önce. Genişletmek için tıkla... sence beklemeliyim şuan itopya da %31 indirim gözüküyor ne kadar doğru bilemem ama Eryd dedi: Tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum. Üstüne her türlü sıvı döktüm, bana mısın demedi. Ek sorunuz olursa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki rahatsız olduğunuz bi konu oldu mu klavye ile ilgili.
E Elina_089 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 1.751 Çözümler 4 5 Aralık 2019 #6 RGB modelini önermiyorum. Kendim kullandım ve renkleri pek canlı değil. Arkasındaki koruyucu beyaz parça rengini alıyor biraz. Red öneririm şuan ondan yazıyorum.
RGB modelini önermiyorum. Kendim kullandım ve renkleri pek canlı değil. Arkasındaki koruyucu beyaz parça rengini alıyor biraz. Red öneririm şuan ondan yazıyorum.