Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 24 Nisan 2021 #11 444635 dedi: Herkes K68 diyor ama HyperX de çok güzel gözükmüştü gözüme K68 karşısında eksileri neler acaba? Genişletmek için tıkla... - Bilek desteğimin bulunmaması - Sanırım HyperX, İngilizce tuş dizilimine sahip - Corsair Cherry MX Red Switch'lere sahip. Bunun dışında Corsair, RGB değil. Ben RGB olanını kovalamıştım ancak RGB takıntınız yoksa Corsair sizin için oldukça mantıklı.
444635 dedi: Herkes K68 diyor ama HyperX de çok güzel gözükmüştü gözüme K68 karşısında eksileri neler acaba? Genişletmek için tıkla... - Bilek desteğimin bulunmaması - Sanırım HyperX, İngilizce tuş dizilimine sahip - Corsair Cherry MX Red Switch'lere sahip. Bunun dışında Corsair, RGB değil. Ben RGB olanını kovalamıştım ancak RGB takıntınız yoksa Corsair sizin için oldukça mantıklı.
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Nisan 2021 #12 LaMorte dedi: Aoc GK700 kullananlar multimedya tuşlarına nasıl ulaşıyor? K68 derim ben, multimedya tuşları için aksiyon yaşamak zor geliyor . Genişletmek için tıkla... yusuf soylu dedi: K68 çok fazla yük olmak istemiyorsanız şunu öneririm. ASUS RA05 TUF GAMING K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA ASUS RA05 TUF GAMING K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA05 TUF GAMING K3 D/RD ITOPYA'da. www.itopya.com Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-TU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bir Matmazel dedi: Corsair K68. Zamanında az indirimini kovalamadım sonunda pes ettim. Kesinlikle K68. Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy Origins'in çok fazla tuş basmama şikayeti varmış, AOC da çok kaba gözüküyor. K68 RGB yaza doğru stoklara gelirse onu almayı düşünüyorum ama gelmezse de sadece kırmızı olanını alırım. Hepinize teşekkürler.
LaMorte dedi: Aoc GK700 kullananlar multimedya tuşlarına nasıl ulaşıyor? K68 derim ben, multimedya tuşları için aksiyon yaşamak zor geliyor . Genişletmek için tıkla... yusuf soylu dedi: K68 çok fazla yük olmak istemiyorsanız şunu öneririm. ASUS RA05 TUF GAMING K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA ASUS RA05 TUF GAMING K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA05 TUF GAMING K3 D/RD ITOPYA'da. www.itopya.com Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-TU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bir Matmazel dedi: Corsair K68. Zamanında az indirimini kovalamadım sonunda pes ettim. Kesinlikle K68. Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy Origins'in çok fazla tuş basmama şikayeti varmış, AOC da çok kaba gözüküyor. K68 RGB yaza doğru stoklara gelirse onu almayı düşünüyorum ama gelmezse de sadece kırmızı olanını alırım. Hepinize teşekkürler.