Arkadaşlar K68 RGB'siz versiyonu 426₺, K70 RGB'li versiyonu 750₺. Arada çok büyük farklar yok, sizce hangisini almalıyım? N11'de büyük indirim var sanırım.
K70'in RGB versiyonu dediğin, K70 mi yoksa K70 MK.2 mi? Bütçenizi zorlamak istemiyorsanız K68 Red LED de güzel klavyedir üzmez ama K70 MK.2 daha üst seviye bir klavye.
K68 RGB kullanıyorum. Bu yılın başlarına doğru 599TL'ye almıştım. Sert plastikten yapılma bir klavye. Sağ üst köşesinde medya tuşları, led parlaklığı ayar tuşu ve windows tuşunu kitlemeye yarayan bir tuş bulunuyor. Suya ve toza dayanıklı. Üstüne bir şey dökerseniz büyük ihtimalle bir şey olmuyor ki ara sıra klavyeme kazara bir şeyler döktüğüm için tercih yaparken önemli bir etken oldu diyebilirim. Tabi su geçirmez demek değil bu. Dikkatli olmakta yarar var. Öyle RGB takıntınız yoksa tek renk ledli modellerinden birini alabilirsiniz.
Corsair dışında Coolermaster Masterkeys Pro önerebilirim. Bir arkadaşıma tavsiye etmiştim. Memnun kaldığını söylemişti.
K68 için EK'te ki videoyu izleyebilirsiniz. Dili İngilizce. Dilerseniz sadece ilk 1 dakikasını izleyin (=