Corsair K68 vs. K70

Ben de k68 i takip ediyorum ve almak istiyorum, ancak bu model ile ilgili çok fazla ses şikayetiyle karşılaştım, kullanan arkadaşlar Switch sesi dışında metalik bir rezonans sesi gibi bir sesten bahsediyor. Hatta bir arkadaş, 2 tane almış aynı modelden ve ikisini de iade edebilmek için itopya ile bayağı bir mesai harcadı. k70 ile ilgili hiç böyle bir şikayet görmedim.

Razer'i hiç önermiyorlar hocam. Kingston'uda beğenmedim. Hocam indirim yapmışlar, nette stokta yok, sokağa çıkma var. Bu indirim hafta sonu indirimi diye geçiyorsa ne yapacağız?
K70 İtopya dışında hiçbir yerde yok.

Razer'ı kim önermiyor ayrıca? Blackwidow V3 TE taş gibi klavye.

Razer'i hiç önermiyorlar hocam. Kingston'uda beğenmedim. Hocam indirim yapmışlar, nette stokta yok, sokağa çıkma var. Bu indirim hafta sonu indirimi diye geçiyorsa ne yapacağız?
Sadece mağazadan alabiliyorsunuz bu tip ürünleri. Razer'i nasıl önermiyorlar? Gayet iyi bir ürün aslında. Bence siparişinizi iptal etmeyin, Corsair K68 gayet güzel bir seçenek.

En iyisi iptal etmek olmuş o zaman, bunu bende çok duydum ve videosunuda izlemiştim. Yay sesi gibi ses geliyor. Amazon olsa umrumda olmaz da, İtopya olunca çıldırtırlar.

Sadece mağazadan alabiliyorsunuz bu tip ürünleri. Razer'i nasıl önermiyorlar? Gayet iyi bir ürün aslında. Bence siparişinizi iptal etmeyin, Corsair K68 gayet güzel bir seçenek.

Razer'in Switch'leri Cherry MX Red'le göre daha kötüymüş, ondan dolayı. Yoksa Razer deathaadder V2 kullanıyorum mouse olarak ve çok memnunum.

K70 İtopya dışında hiçbir yerde yok.

Razer'ı kim önermiyor ayrıca? BlackWidow v3'te taş gibi klavye.

Niye yok hocam K70 başka yerde? Bende onu fark ettim.

Genel bir stok sorunu var.

Genel bir stok sorunu var.

Neyse hocam, ben klavyeye 900TL-1000TL ayırdım. Onun parası kenarda dursun. Konu açarım birazdan 1000TL'ye alınacak en iyi klavyeler diye, listelerim. Sonra o klavyeler bir daha indirime girene kadar klavye ile ilgili hiçbirşeye bakmam artık. Alıp geçeceğim, hangisi indirime düşerse. Yoğun olacam bugünden sonra, artık 1 ay mı beklerim bilmiyorum. Çokta acelesi yok artık. Almışken K70 gönlümde var.

Sesli mi istiyorsunuz sessiz mi?

Bunu öneririm;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…