Corsair K68 vs SteelSeries Apex 5

Bütçe
1000

CanK26

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Corsair K68'i almayı düşünüyordum, gaming.gen'de 800 düşmüştü ancak İtopya'yı gezerken SteelSeries Apex 5 diye bir klavye gördüm gözüme çok güzel göründü. Ancak fiyatı 1000TL idi. Sizce aradaki 200TL farkı verip Apex 5'i mi almak yoksa Corsair K68 çok daha iyi mi?

Apex 5:Steelseries Apex 5 Hybrid Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Corsair K68:Corsair Gaming K68 RGB Cherry MX Red TR Gaming Mekanik Klavye - Gaming.Gen.TR

İkisini de önermiyorsanız 1000TL'ye kadar bütçem var, farklı ürün önerebilirsiniz. Switch olarak da Green Switch olmasın yeter, diğerlerin hepsi güzel geliyor bana zaten.

K68.

Sesli alternatifler:

Corsair K68. Logitech G413 Carbon Romer-G anahtarlardan geçtim bu klavyeye. Aşırı memnun kaldığımı söyleyebilirim. Cherry MX Red Keylerin hazzı bir başkaymış gerçekten. Corsair K68 RGB alın diyeceğim ancak Gaming.gen'de stok kalmamış. (Sanırım son kalanı ben aldım 😁) Onun yerine Asus ROG STRIX Scope RGB alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı