Corsair K70 çift basıyor

JOS3PH

Megapat
Yer
Buca, İzmir
Corsair K70 Red Switch klavyem var aralıkta almıştım. Kullandığım günden beri çift basma problemi yaşıyorum. Daha önce mekanik kullanmadığım için herhalde böyle diye düşündüm fakat bir şey kelime yazarken, silerken artık sabrım taşmaya başladı. Garanti veya teknik servis işlemleri nasıl oluyor. Bilen biri yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair'ın Türkiye garanti işleri ile Boğaziçi bilgisayar ilgileniyor diye biliyorum. Aldığınız firma ile iletişime geçerek, ürünü onlara gönderin. Firma da zaten Boğaziçi bilgisayara yollayacaktır.

İşiniz yaş. İtopya olması büyük sıkıntı. Umarım en kısa sürede çözüme ulaştırırlar.
Başka çaremiz yok, mecbur bekleyeceğiz.
Ürünü garantiye gönderdim dediğiniz gibi ürün arızalı çıkmış. Boğaziçi Bilgisayar ile bugün durumu hakkında bilgi aldım, iade kabul edilmiş. İade kabul etmediğimi belirttim fakat ellerinde ürünün aynısı olmadığı için değişim yapamıyorlarmış. Benim klavyeyi aldığım zaman fiyatı 700 tl gibi bi ücretti şu an aynı ürünü almaya kalksam 250 tl gibi fark ödemem gerekecek. Bu durum hakkında bilgisi olan biri varsa iletişime geçebilir mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı