T trcv Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Klavyeyi biraz araştırdım, birkaç kişi switchlerinin ve tuşlarının çok hassas olduğunu söylemiş ve tavsiye etmemiş, sizce alınır mı?
Klavyeyi biraz araştırdım, birkaç kişi switchlerinin ve tuşlarının çok hassas olduğunu söylemiş ve tavsiye etmemiş, sizce alınır mı?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.605 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 Bütçeniz nedir? Bana çok alınır gibi gelmedi.
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.289 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 12 Nisan 2025 #3 Bu seride hatırladığım kadarıyla çınlama sorunu vardı. Switchlerde de kronik sıkıntı çıkıyordu.
T trcv Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #4 XPlasma dedi: Bütçeniz nedir? Bana çok alınır gibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bütçem en fazla 6bin TL. AdaBagcibasi dedi: Bu seride hatırladığım kadarıyla çınlama sorunu vardı. Switchlerde de kronik sıkıntı çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
XPlasma dedi: Bütçeniz nedir? Bana çok alınır gibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bütçem en fazla 6bin TL. AdaBagcibasi dedi: Bu seride hatırladığım kadarıyla çınlama sorunu vardı. Switchlerde de kronik sıkıntı çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.224 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #5 W75'e ne dersin . İlla TKL istiyorsan farklı şeyler de var ama.
T trcv Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #6 ubiiyy dedi: W75'e ne dersin . İlla TKL istiyorsan farklı şeyler de var ama. Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeye baktım fazlasıyla beğendim bunda da böyle bir sorun var mı?
ubiiyy dedi: W75'e ne dersin . İlla TKL istiyorsan farklı şeyler de var ama. Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeye baktım fazlasıyla beğendim bunda da böyle bir sorun var mı?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.224 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #7 trcv dedi: Hocam klavyeye baktım fazlasıyla beğendim bunda da böyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olsa önermem zaten.
trcv dedi: Hocam klavyeye baktım fazlasıyla beğendim bunda da böyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olsa önermem zaten.
T trcv Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #8 ubiiyy dedi: Hayır olsa önermem zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru soracağım eğer biliyorsanız Wraith W75i araştırırken bir tane keycaps takmış kullanıcı gördüm bu keycapsları nereden alabilirim?
ubiiyy dedi: Hayır olsa önermem zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru soracağım eğer biliyorsanız Wraith W75i araştırırken bir tane keycaps takmış kullanıcı gördüm bu keycapsları nereden alabilirim?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.224 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #9 trcv dedi: Hocam son bir soru soracağım eğer biliyorsanız Wraith W75i araştırırken bir tane keycaps takmış kullanıcı gördüm bu keycapsları nereden alabilirim? Eki Görüntüle 2467954 Genişletmek için tıkla... Onu ben bilemem ya, @Yuiis @enzyyx
trcv dedi: Hocam son bir soru soracağım eğer biliyorsanız Wraith W75i araştırırken bir tane keycaps takmış kullanıcı gördüm bu keycapsları nereden alabilirim? Eki Görüntüle 2467954 Genişletmek için tıkla... Onu ben bilemem ya, @Yuiis @enzyyx