Harun Yeşilyurt Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar şu an ki kullandığım klavye Logitech G413 ve mekanik hissini hiç sevmiyorum, aklımda bu klavye var kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Son düzenleme: 27 Haziran 2018
Arkadaşlar şu an ki kullandığım klavye Logitech G413 ve mekanik hissini hiç sevmiyorum, aklımda bu klavye var kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 27 Haziran 2018 #2 K95 kullanıyorum K70 ile benzer klavyeler ve K70 kesinlikle pişman etmeyecektir.
S Saul Badman Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 38 Çözümler 1 27 Haziran 2018 #3 Harun Yeşilyurt dedi: Arkadaşlar şu an ki kullandığım klavye Logitech G413 ve mekanik hissini hiç sevmiyorum, aklımda bu klavye var kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Ben değil fakat bir arkadaşım kullanmıştı. Bir süre sonra E tuşu bozulmuştu ve lol oynuyordu. Tuşlara sert bastığınızda bozulabiliyor haberiniz olsun
Harun Yeşilyurt dedi: Arkadaşlar şu an ki kullandığım klavye Logitech G413 ve mekanik hissini hiç sevmiyorum, aklımda bu klavye var kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Ben değil fakat bir arkadaşım kullanmıştı. Bir süre sonra E tuşu bozulmuştu ve lol oynuyordu. Tuşlara sert bastığınızda bozulabiliyor haberiniz olsun
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 27 Haziran 2018 #4 Saul Badman dedi: Ben değil fakat bir arkadaşım kullanmıştı. Bir süre sonra E tuşu bozulmuştu ve lol oynuyordu. Tuşlara sert bastığınızda bozulabiliyor haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Klavyede kullanılan switchler herhangi bir Çin malı switch değil Cherry MX var. Arkadaşının kullanımı ile alakalı bir durum.
Saul Badman dedi: Ben değil fakat bir arkadaşım kullanmıştı. Bir süre sonra E tuşu bozulmuştu ve lol oynuyordu. Tuşlara sert bastığınızda bozulabiliyor haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Klavyede kullanılan switchler herhangi bir Çin malı switch değil Cherry MX var. Arkadaşının kullanımı ile alakalı bir durum.
Harun Yeşilyurt Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2018 #5 Onur Altuğ Sever dedi: K95 kullanıyorum K70 ile benzer klavyeler ve K70 kesinlikle pişman etmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam geçenlerde arkadaşın biri bir konu açmış Chattering diye bir olay varmış sizde var mı öyle bir sıkıntı ?
Onur Altuğ Sever dedi: K95 kullanıyorum K70 ile benzer klavyeler ve K70 kesinlikle pişman etmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam geçenlerde arkadaşın biri bir konu açmış Chattering diye bir olay varmış sizde var mı öyle bir sıkıntı ?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Haziran 2018 #7 Normal bir basış ile o switchler kolay kolay zarar görmez Arkadaşının normal bir basış yaptığına inanmıyorum
Normal bir basış ile o switchler kolay kolay zarar görmez Arkadaşının normal bir basış yaptığına inanmıyorum
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 27 Haziran 2018 #8 Harun Yeşilyurt dedi: Hocam geçenlerde arkadaşın biri bir konu açmış Chattering diye bir olay varmış sizde var mı öyle bir sıkıntı ? Genişletmek için tıkla... Aynı kişiden bahsediyorsak o arkadaş ne hikmetse satın aldığı her klavyede o sorunu yaşamış. Sorun yaşamadım, yaşayacağımı da düşünmüyorum.
Harun Yeşilyurt dedi: Hocam geçenlerde arkadaşın biri bir konu açmış Chattering diye bir olay varmış sizde var mı öyle bir sıkıntı ? Genişletmek için tıkla... Aynı kişiden bahsediyorsak o arkadaş ne hikmetse satın aldığı her klavyede o sorunu yaşamış. Sorun yaşamadım, yaşayacağımı da düşünmüyorum.
Harun Yeşilyurt Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2018 #9 Silinen üye dedi: Benzer fiyata HyperX Alloy Elite RGB var. Düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu da düşündüm ama Türkçe Q klavye dizilimi olmadığından istemiyorum.
Silinen üye dedi: Benzer fiyata HyperX Alloy Elite RGB var. Düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu da düşündüm ama Türkçe Q klavye dizilimi olmadığından istemiyorum.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2018 #10 Onur Altuğ Sever dedi: Aynı kişiden bahsediyorsak o arkadaş ne hikmetse satın aldığı her klavyede o sorunu yaşamış. Sorun yaşamadım, yaşayacağımı da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Valla o olayı bende anlamadım. Şansız diyeceğim ama bunu şansla özetlemek zor. Corsair K70 almamak için hiçbir neden yok ama MK2'si geliyorken bence beklemekte fayda var.
Onur Altuğ Sever dedi: Aynı kişiden bahsediyorsak o arkadaş ne hikmetse satın aldığı her klavyede o sorunu yaşamış. Sorun yaşamadım, yaşayacağımı da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Valla o olayı bende anlamadım. Şansız diyeceğim ama bunu şansla özetlemek zor. Corsair K70 almamak için hiçbir neden yok ama MK2'si geliyorken bence beklemekte fayda var.