BiginjapaN Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2019 #11 MysticVezonTR dedi: Bir gelişme var mı? Sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Çok oldu ben satalı, zaten bilgisayarımı da satmıştı MysticVezonTR dedi: Anladım peki sorun çözüldü mü? Çünkü önceden K55 kullanırken Windows Kitleme göstergesi çalışmıyordu. Bugün K68 aldım bunda da çalışmıyor. :/ Genişletmek için tıkla... Çözülmedi, büyük ihtimalle eski yapım bir klavye olduğu için usb 2.0’a takmak gerekiyodu.
MysticVezonTR dedi: Bir gelişme var mı? Sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Çok oldu ben satalı, zaten bilgisayarımı da satmıştı MysticVezonTR dedi: Anladım peki sorun çözüldü mü? Çünkü önceden K55 kullanırken Windows Kitleme göstergesi çalışmıyordu. Bugün K68 aldım bunda da çalışmıyor. :/ Genişletmek için tıkla... Çözülmedi, büyük ihtimalle eski yapım bir klavye olduğu için usb 2.0’a takmak gerekiyodu.
U umutarik1 Kilopat Katılım 27 Kasım 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #12 BiginjapaN dedi: Çok oldu ben satalı, zaten bilgisayarımı da satmıştı Çözülmedi, büyük ihtimalle eski yapım bir klavye olduğu için usb 2.0’a takmak gerekiyodu. Genişletmek için tıkla... aynen dediğin gibi usb 2.0 a taktım düzeldi benim
BiginjapaN dedi: Çok oldu ben satalı, zaten bilgisayarımı da satmıştı Çözülmedi, büyük ihtimalle eski yapım bir klavye olduğu için usb 2.0’a takmak gerekiyodu. Genişletmek için tıkla... aynen dediğin gibi usb 2.0 a taktım düzeldi benim