Corsair K70 MK.2 Alınır mı?

Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
birkaç kişiden duydum bu klavyeyi sizce alınır mı? Alırsam en uygun ve guvenilir nereden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
K68 olanını birkaç hafta önce Hepsiburada üzerinden aldım ve satıcısı QP idi. En ufak sorun olmadı. Klavye güzel, satıcı da başarılı. K70 de iyidir diye tahmin ediyorum.

Cooler Master sevmiyorum.
Klavyeyi sipariş vermiştim elime geçti klavye ve çok memnunum almayı düşünenlere tavsiye ederim.
O kadar para verdikten sonra memnun olmamak elde değil. Bence çok gereksiz bir para. 230 TL'ye içerisinde aynı switchi bulunan klavye kullanıyorum. Yinede hayırlı olsun.

K70 aldınız değil mi? Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Evet, K70 aldım daha önce Hydra R6 RGB kullanmıştım çok yüksek ve tiz bi sesi vardı ancak şimdi K70'de daha tok ve kısık bi ses geliyor.

Son düzenleme:
Baya sesli oluyor Corsair'in alüminyum kaplamalı klavyeleri K70 ve K95 gibi. Pek önermiyorum.

Baya sesli oluyor Corsair'in alüminyum kaplamalı klavyeleri K70 ve K95 gibi. Pek önermiyorum.
Ses var ama bence bu seste olmalı sonuçta mekanik klavye ayrıca çok rahat ve kaliteli ben almayı düşünen arkadaşlara öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…