Şu an 650TL olan bu klavyeyi almayı düşünüyorum, bu fiyata daha iyi alternatifleriniz var mı? Sizce nasıl bir klavye görünüşü hoşuma gitti ama hissiyatı daha önemli ve çevremde deneyebileceğim bir mağaza maalesef ki yok.
Alabilirsin denemeye gerek yok bende internet üzerinden aldım, Corsair K68 Cherry Mx Red kullanıcısıyım çok memnunum zaten, Switch olarak en hızlı tepkimeye sahip klavyelerdir.
Şu ana kadar denediğim bana en çok rahat gelen Switch Cherry MX Red oldu. Corsair K70 Mk2 modeli de gerek malzeme kalitesi gerek yazılım desteği açısından 650 TL'ye alınabilecek en iyi ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.
Satış sonrası da başarılı. Sadece 1 adet Switchin geç algılaması sebebi ile garantiye gönderdiğim ürünü tamire almadan direkt yenisi gönderdiler. Halbuki o Switch değiştirmelerine bile razıydım.
Aslında kullanım amacı önemli. Eğer doygun hissiyat istiyorsanız atlama noktası olan Brown Switch tercih etmeniz daha iyi olur. Hissiyattan ödün verip daha hafif, sessiz ve hızlı kullanım isterseniz o zaman Red öneririm.