Corsair K70 MK.2 Low Profile Klavyesini Tanıttı

Corsair, Cherry MX Low Profile swicth kullandığı K70 MK.2 Low Profile klavyesini tanıttı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam herkesin istediği bir türden klavye. Fiyatıda düşük çıkarsa şaşmam.

Sonunda bir Corsair Klavye seni etkiledi sanırım.
Biraz öyle oldu, hepsine bir bahanem vardı K95 kusursuz gibi ama makro tuş istemiyorum çünkü 3DS Max, Photoshop gibi programlarda parmaklar CTRL tuşuna gidiyor ve en sonda ki tuşun o olması lazım K70 daha önce almıştım bozuk ürün olunca bir daha girişmedim Strafe'nin plastik kasası ve tuşlarının alt kısmının beyaz olması hoşuma gitmedi yoksa 479₺'ye çok uzun süre satmışlardı, almadım Kalanı eski ürünleri zaten o aralar ilgim çok yoktu "Low Profile" olayını zaten hep sevmişimdir üzerine Corsair klavyeler arasında en beğendiğim K70'e uygulayınca bahanem kalmadı

Son düzenleme:

Ekranlı klavye çıkarmadıkları sürece benim açıkçası ilgimi çekmiyor.
Isı değerlerini görüyorum ekranda, ne kadar Ram kullanıyorum görüyorum, işlemci durumu ekrana yansıyor. G tuşları vs. her şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…