27 Ekim 2018 Mesaj: 10 Corsair, Cherry MX Low Profile swicth kullandığı K70 MK.2 Low Profile klavyesini tanıttı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Corsair, Cherry MX Low Profile swicth kullandığı K70 MK.2 Low Profile klavyesini tanıttı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 8 Kasım 2018 #11 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 342423 Ekranlı klavye çıkarmadıkları sürece benim açıkçası ilgimi çekmiyor. Isı değerlerini görüyorum ekranda, ne kadar Ram kullanıyorum görüyorum, işlemci durumu ekrana yansıyor. G tuşları vs. her şey var. Genişletmek için tıkla... Bu tutmadı, tutmadığı için de artık Logitech bile yapmıyor.
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 342423 Ekranlı klavye çıkarmadıkları sürece benim açıkçası ilgimi çekmiyor. Isı değerlerini görüyorum ekranda, ne kadar Ram kullanıyorum görüyorum, işlemci durumu ekrana yansıyor. G tuşları vs. her şey var. Genişletmek için tıkla... Bu tutmadı, tutmadığı için de artık Logitech bile yapmıyor.