Corsair K70 MK.2 Rapidfire Mx Speed Klavyesi Alınır mı?

• Konuyu başlatan WTC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 6.133
Başlıkta belirttiğim klavyeyi almayı düşünüyorum arkadaşlar. Aranızda kullanan var mı? Öneriyor musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kardeşim burda incelemesi var dk 13 civarını açarsan adam oyun oynarken seslerinde bi sıkıntı yok gibi ve incelerken sorun olsa adam söylerdi çünkü kendiside k95 speed kullanıyor ama yay sorunu yokmuş.Bi izle seninkide böyle mi klavye sesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kardeş son olarak 6.90 izle adam sesini dinletiyor seninkine benziyor mu? Ayrıca ben red switch alcam kardeşim.

İzlemiştim bu video'yu almadan önce. Oyun sesi veya müzik sesi açıkken o çınlamalar duyulmuyor. Gece vakti sessiz ortamda duyulabiliyor. İtopya'ya gidip alacaksan eğer deneyip gözlemlediğinde bana da bilgi vermen iyi olur. Belki cidden bende problem vardır. Kulağını yakınlaştırman gerekebilir o sesleri duymak için. Benim yakınlaştırmama gerek kalmadan duyulabiliyor.

Yabancı incelemede attım orda yay sesi duymadım kardeş speed switchde. Sen bilirsin ama ben red switch alcam ileriki zamanda üni sınavına gireyim bi 13 gün kaldı ondan sonra alıcam. Ama yay sesi bilmiyorum ya çok bir fark yok aslında dokunuş 1.2 mm olması çok bir artı gibi gelmiyodu açıkcası bana, o tuşu kısa sürede pc iletip çalıştırması önemliki 2 side gerçekten çok hızlılar bu yüzden red switch alcam. Bide korkuyorım itopyadan sipariş etcem de iade fln nasıl oluyo bilmiyorum nasıl yapıcaksam artık Vatan da falanda yok.
Sende kararını erken ver çünkü 14 gün süre var yasal olarak büyük ihtimal. Araştırıp iade ederdim ben ama sen bilirsin kardeşim çok rahatsız etmiyorsa.

Değişim talebi istedim daha demin. Switch'leri araştırıp sana en uygunu hangisiyse onu seçmelisin. İtopya sıkıntı çıkarmaz. Üniversite sınavını halledince bakarsın.

Her tuşta bir yay sistemi vardır ama bazı markalarda o çınlama daha çok çıkar. Cherry bu anlamda en az es çıkartanlardan. Ürünün görselini paylaşırsan MK2 olup olmadığını söyleyebilirim. Aslına bakarsan benim attığım görseldeki gibi Corsair logon varsa yeni seridir. Tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle.

İfadeler: WTC
Teşekkür ederim. Direk Mk.2 kutusunda yazıyor ve Corsair logosu RGB'li. Yayların ses çıkarma problemini yaşamıştım, normalmiş. Gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…