Corsair K70 Mk.2 vs Razer Blackwidow Elite

Daha fazla  
Meslek
Ofis Elemanı
Herkese mutlu pazarlar ve iyi forumlar. Mekanik bir klavye almayı düşünüyorum ve başlıkta da belirttiğim gibi 2 model arasında kaldım. Qp bilişimde şu anda indirim var ve bu iki model arasında 50₺ gibi bir fark var. Razer blackwidow elite kullanma şansım oldu internet kafede fakat Corsair deneme imkanım hiç olmadı. Siz hangi modeli önerirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair, Razer'ın klavyelerini ezer geçer.

Klavye konusunda Corsair diğerlerini aşmış bir marka tereddüt etmeyin. K70 MK.2 kullanıyorum bende aynı ikilemde kalmıştım. Yastık bilekliğe çok takılmıyorsanız kesinlikle önerimdir.

Klavye konusunda Corsair diğerlerini aşmış bir marka tereddüt etmeyin. K70 MK.2 kullanıyorum bende aynı ikilemde kalmıştım. Yastık bilekliğe çok takılmıyorsanız kesinlikle önerimdir.
Yorumun için teşekkür ederim. Birde switch sesleri nasıl sence mekanik bir klavyeye göre. Şu anda rampage chief kullanıyorum da.

Birde switch sesleri nasıl sence mekanik bir klavyeye göre?
En sessizi Cherry MX Silent Red fakat onu kullanan klavye de Türkiye'de satılmıyor. Onun dışında en sessizi kırmızı ve kahverengidir. Maviler ise çok ses çıkartıyor. Cherry dışında Romer-G switchler de bir mekanik klavyeye göre gayet sessiz.

Yorumun için teşekkür ederim. Birde switch sesleri nasıl sence mekanik bir klavyeye göre. Şu anda rampage chief kullanıyorum da.
Red switch olan bendeki model ve gayet iyi ses olarak tok ve olması gerektiği gibi diyebilirim. Gönlümde açıkçası brown switch vardı ama sadece K95 modelinde var ülkemizde ve makro tuşları istemediğimden bunu tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…