Corsair K70 MK2 alternatifi klavye önerisi

Remaster

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Müehendisi
Bundan önce Gamepower mavi switchli klavye tecrübem oldu fakat tuşlardan gelen yay sesi ve daktilo gibi gürültüsü beni hayattan bezdirdi.

Yeni sistem topladım ve Steelseries bir set topladım (Rival 600, Arctis 5 / QCK Med). Açıkçası klavyeyi de SS alma niyetim vardı fakat cherry mx kullanmaması, medya tuşlarının eksikliği, tasarım olarak beni verdiğim paraya karşılık tatmin etmemesi sebebiyle vazgeçtim.

Şu anda almaya en yakın olduğum Corsair K70 MK2. Tam anlamıyla tav olduğum bir klavye (bilek desteği yastıklı olsa daha iyi olurdu). Buna alternatif önerebileceğiniz baska bir model var mı yoksa alıp geçeyim mi? Fiyatı 640₺ civarlarında şu sıralar. Sanırım klavye konusunda en çok sözü geçen de Corsair araştırdığım kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Switch olarak mx speed olanını seçsen daha iyi olur k70 mk2 rapidfire modeli
Mx red aldım hocam, rapidfire modelini araştırdığım kadarıyla bana göre değil. Üstelik indirimli fiyattan aldım mx speed versiyonu 250₺ daha pahalıydı. Brown switchte biraz gözüm kaldı sadece onu diyebilirim. Onun içinde k95 e çıkmam gerektiğinden vazgeçtim. Red switch kafidir bana.

Alternatif olarak HyperX Alloy Elite RGB ve Cooler Master MK750 önerebilirim. Ek olarak yakın zamanda Corsair K70 Rapidfire modelini de satın aldım. 3'lü arasında Corsair daha iyi ama aralarında büyük bir fark yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• P6050058.jpg
    223,3 KB · Görüntüleme: 130
  • P6050059.jpg
    211 KB · Görüntüleme: 80
  • P6050060.jpg
    249,5 KB · Görüntüleme: 79
  • PB150045.jpg
    306,1 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Arkadaslar önerileriniz için tesekkür ederim. K70 MK.2 aldım. Aşırı derecede memnunum ancak yardımınızı isteyeceğim bir konu var. Her tuşun farklı renkte yandığı modu iCue yazılımında bulamadım. Rain efekti gibi ama Rain'de bazı tuşlar yanmıyor mesela anlatabilmişimdir umarım ne demek istediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…