Sanırım bir şekilde patent vs. olaylarını aşmışlar. Sıkıntı olmayacak dereceye getirip öyle satıyor olmalılar, ya da tamamen photoshop. Size gelen ürün bu olmayabilir aldığınız yer güvenli değilse.
Sanırım bir şekilde patent vs. olaylarını aşmışlar. Sıkıntı olmayacak dereceye getirip öyle satıyor olmalılar, ya da tamamen photoshop. Size gelen ürün bu olmayabilir aldığınız yer güvenli değilse.
almadım hocam gearbestte gördüm.Demek istediğim corsair acaba bu firmayamı ürettiriyor sonra satıyor olabilir.Çünkü olan şeyler bunlar. Monster yetkili servisinde öğrendim, çoğu marka pc/laptop u yaptırıyo markaya sonra damgasını vuruyor o malzemeye
Yukarıdaki mesaj şaka amaçlı yazıldı heralde. Hiç Corsair K70 MK.2 ile aynı kalıptan çıkmışa benziyor mu? Sadece ucuz bir kopyası. Fotoğraflarını karşılaştırırsan aynı fabrikadan olmadığını anlarsın.
Moderatör düzelteceğin yoruma
BAŞLIK: Corsair k70 mk2 yi başka markayamı yaptırıp satıyor benzeri birşeydi
çünkü corsairden izin almadan tıpa tıp aynı klavye yapılmaz. Alsada o kadar ucuza olmaz.Demekki corsair bunlara ürettiriyor diye düşündüm
Sizin aklınız alıyor mu ; Corsair başka markaya ürün yaptıracak ve yine aynı markanın aynı ürünü birebir kopyası halinde yarı yarıya fiyatla satmasına izin verecek. Biraz mantıklı düşünün lütfen