Corsair K70 RGB MK2 Rapidfire Red Switch vs Steelseries Apex 7 RGB Red Switch

swica

Kilopat
Makaleler
1
Başlıkta da belirttiğim gibi bu 2 klavye arasında kaldım. FPS oyunlarıyla ilgilenen biriyim. Hangisini almam gerekiyor? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında kesinlikle Corsair.

Bence Corsair K68 RGB fazlasıyla yeterli bence hatta RGB oyun oynarken rahatsız ettiği için Corsair K68 RED almak daha mantıklı.
Hocam Corsair K68 modelini kullandınız mı? Her konuda tek yaptığınız bu modeli önermek. Onun dışında Telefon konularında da LG G7 önermek. Yeterli olup olmadığını veya mantıklı olup olmadığını nereden biliyorsunuz?

@foreignersgod arada almak için neden gostericek fark söyleyin.

Ben söyleyeyim:

1- Corsair K70 MK.2 Cheryy MX Speed switch alınacaksa Cheryy MX Red göre daha hafif ve daha uzun basma ömrü var

2- Corsair K70 MK.2 alüminyum kasa ile gelmesi

3- Corsair K70 MK.2 FPS-MOBA için tuş takımı çıkması

Bu yazdıklarım 200 TL farka deyecek şeyler değiller.

Fiyatının yüksek olması daha iyi olucak anlamına gelmez.

Ben sadece sanki Corsair babanızın markasıymış gibi önermenizi anlamıyorum. Daha kullanmadığınız bir model ve marka. Ne olacağını bilemezsiniz. Onun dışında bizde biliyoruz Corsair markasının iyi bir marka olduğunu.

Son düzenleme:
@foreignersgod 2 yıldır Corsair Harpoon RGB kullanıyorum rakiplerine göre olan malzeme kalitesi farkını bildiğim için Corsair öneriyorum.

400 TL sonraki klavyelerde Cheryy MX yoksa önermiyorum.

Önerdiğim ve önermediğim çoğu telefon, ekipmanları mağazada denedim elimden geldiğince ve kullanıcı yorumlarına bakıyorum olsun yüzden LG G7 ve V30 Plus öneriyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…