Corsair K70 RGB Pro mu yoksa TKL versiyonu mu?

Mert Göktuğ

Hectopat
Corsair K60 almayı düşünüyordum daha sonra K70 RGB Pro'nun TKL versiyonunun aynı fiyatta olduğunu gördüm daha da sonra numpadli versiyonunun 3400 TL olduğunu gördüm hangisin alacağımı şaşırdım sizce numpad için fazladan para vermeye değer mi, bir de bilek desteği. (daha önce küçük klavye kullanmadım ve numpadi çok kullanan bir insanım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Numpad kullanımınıza bağlı, çok kullanıyorum diyorsanız numpadli alın. Bilek desteği ilaç gibi geliyor tabi ama size kalmış bir şey, nasıl rahat ediyorsanız. Şimdi kullandığınız klavyeden pay çıkartabilirsiniz. 3 yıldır Strafe MK.2 kullanıyorum, çok memnunum. 🙂

Numpad kullanımınıza bağlı, çok kullanıyorum diyorsanız numpadli alın. Bilek desteği ilaç gibi geliyor tabii ama size kalmış bir şey, nasıl rahat ediyorsanız. Şimdi kullandığınız klavyeden pay çıkartabilirsiniz. 3 yıldır strafe mk. 2 kullanıyorum, çok memnunum. 🙂

Bende 6-7 yıldır strafe kullanıyorum hala çalışıyor ama birçok tuşu kırıldı arada takılıp çift basıyor zaten Corsair'den çok memnum olduğum için almak Corsair almak istiyorum.

Numpad kullanımınıza bağlı, çok kullanıyorum diyorsanız numpadli alın. Bilek desteği ilaç gibi geliyor tabii ama size kalmış bir şey, nasıl rahat ediyorsanız. Şimdi kullandığınız klavyeden pay çıkartabilirsiniz. 3 yıldır strafe mk. 2 kullanıyorum, çok memnunum. 🙂

Ama aynı zamanda aradaki fiyat farkını ödeyip ödememe konusunda kararsızım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı