Merhabalar 1 yıldır Corsair K70 klavye kullanmaktayım fakat bu sabah "C" tuşumun tırnaklarının kırıldığını gördüm yerine takılmıyor ne yapmam gerekiyor, parça olarak tuş satan var mı veya bu garantiye girer mi? Aynı sorunu yaşayan arkadaşımız varsa aydınlatabilir mi?
Hocam ben de k70 kullanıyorum anladığım kadarıyla c tuşunuzun tırnağı kırılmış geçici olarak eski w a s d tuşunuzu koymayı deneyiniz (c tuşu yerine deneyin )
Tabi bu geçici olarak corsairden c tuşu gelene kadar.
Merhabalar 1 yıldır Corsair K70 klavye kullanmaktayım fakat bu sabah "C" tuşumun tırnaklarının kırıldığını gördüm yerine takılmıyor ne yapmam gerekiyor, parça olarak tuş satan var mı veya bu garantiye girer mi? Aynı sorunu yaşayan arkadaşımız varsa aydınlatabilir
Merhaba bende yaklaşık 4 yıldır Corsair K70 modelini kullanıyorum klavyeden baya memnun kaldım ama aynı sorunu bende yaşadım şuana kadar P O U CRTL PAGE DOWN 7 NUMLOCK TUŞLARI nedeni bilmediğim şekilde kırıldı yani W A S D tuşları gibi en fazla kullandığım tuşlarda herhangi bi sorun yaşamadım ama nerdeyse hiç kullanmadığım tuşlar nedensizce kırıldı size geri dönüş yaptılarmı