Corsair K70 RGB tuş kırılması

MckOptik

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Optisyen
Merhabalar 1 yıldır Corsair K70 klavye kullanmaktayım fakat bu sabah "C" tuşumun tırnaklarının kırıldığını gördüm yerine takılmıyor ne yapmam gerekiyor, parça olarak tuş satan var mı veya bu garantiye girer mi? Aynı sorunu yaşayan arkadaşımız varsa aydınlatabilir mi?

Dosya Ekleri

• 8bbb13f8-a2d1-4570-8b15-04bedaf57ba7.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 258
Hocam ben de k70 kullanıyorum anladığım kadarıyla c tuşunuzun tırnağı kırılmış geçici olarak eski w a s d tuşunuzu koymayı deneyiniz (c tuşu yerine deneyin )
Tabi bu geçici olarak corsairden c tuşu gelene kadar.

Destekle iletişime geçin gönderirler yeni keycap.

teşekkür ederim. Mail attım geçiçi olarak başka tuş kullanıyorum. Umarım gönderirler.

Corsair klavyelerde, Tuş sorununuz devam ediyormu? Tuş sorunu devam edenler Özel mesaj atabilir tamir ettirebilirim

Corsair klavyelerde, Tuş sorununuz devam ediyormu? Tuş sorunu devam edenler Özel mesaj atabilir tamir ettirebilirim

Merhaba. @byilmaz K70 RGB Rapidfire mk.2 shift tuşu kırıldı. Klavyeyi alalı birkaç ay oldu. Apex legends yüzünden dayanamadı. Size özelden ulaşamıyorum. Rica etsem bana özelden ulaşabilir misiniz? Shift tuşunu tamir ettirmeliyim. Saygılar

bende ulaşamıyorum acaba sahibinden'e girip arama kısmına ls-01 yazıp ikinci el' ürünlere tıklayıp ordaki ürünün kullanıcısına mesaj atabilirmisiniz oradan iletişime geçelim

Merhaba bende yaklaşık 4 yıldır Corsair K70 modelini kullanıyorum klavyeden baya memnun kaldım ama aynı sorunu bende yaşadım şuana kadar P O U CRTL PAGE DOWN 7 NUMLOCK TUŞLARI nedeni bilmediğim şekilde kırıldı yani W A S D tuşları gibi en fazla kullandığım tuşlarda herhangi bi sorun yaşamadım ama nerdeyse hiç kullanmadığım tuşlar nedensizce kırıldı size geri dönüş yaptılarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…